Keystone logo
© QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Introduktion

Queen's University Belfast er en af de førende universiteter i Storbritannien og Irland med en fremtrædende arv og historie.

Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast blev vi et uafhængigt universitet i 1908. I dag er vi placeret i de 180 bedste universiteter i verden (QS World Rankings 2019) og medlem af Russell Group of UK-forskningsintensive universiteter, kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en student-centreret etos.

Det Tekniske Fakultet

Komfort og sikkerhed i vores moderne verden leveres af fantastiske fremskridt inden for videnskab og teknologi, der er fokuseret på at forbedre vores liv.

Det Tekniske Fakultet spænder over discipliner, der påvirker livene i dag og vil forme vores fremtid. Vores internationale blanding af personale og studerende udgør et levende samfund, der er hjemsted for nogle af de mest innovative og globalt signifikante forskning og undervisning. Det virker, hvor industri og forskning mødes og giver platformen mulighed for at sprede forskning i kommercielle muligheder og engagere sig i branchen om avanceret forskning med virkelige projekter som f.eks. Arbejdet med Wrightbus til at producere den reneste hybridbusteknologi, der driver London Routemaster , eller det banebrydende arbejde i Institut for Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi, der sikrer vores digitale fremtid gennem deres Center for Secure Information Technologies.

Med styrke i traditionelle tekniske discipliner samler fakultetet forskellige emner som kulstofdatering og astrofysik, for at skabe en dynamisk tværfaglig ramme for studerende og akademikere at trives. Understøttelse af vores forskning er drivkraften til at løse de store udfordringer, som samfundet står overfor, hvad enten det er forståelse for den menneskelige hjernes opfattelse at hjælpe Parkinsons sygdom eller ren energi produktion gennem CenTACat. Vores forskning fører verden i et miljø, der er rodfæstet i Athenas idealer SWAN hvor vi aktivt fremmer kvinder i videnskab og teknik.

Ledelsen leveret af vores akademikere skaber muligheder for alle elever at tilfredsstille deres ambitioner gennem lærte og forskningsprogrammer. Kom og kom med os og hjælpe med at ændre verden!

Professor Mark Price

Fakultetets pro-vice-kansler

Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet

En verdensklasse uddannelse og elevoplevelse

Vores inspirerende alumner består af fremragende lærde, nobelprisvindere - som Seamus Heaney og David Trimble - og indflydelsesrige ledere, som har indflydelse på Nordirland og over hele kloden.

Vores studerende nyder at blive uddannet af verdensledende akademikere, der arbejder i spidsen for deres fagområder, og en betydelig investering i den studerendeoplevelse har resulteret i et højt niveau af studenttilfredshed.

Over 94% af dronningens kandidater er ansat eller studerer yderligere seks måneder efter eksamen; Vores kandidater dominerer ledende lederstillinger i 80 af Nordirlands top 100 virksomheder og gør en forskel i over 120 lande.

Ledere i Innovation og Impact

Vi er ledere i kommerciel indflydelse og er i de fem største britiske universiteter for indtægter, der genereres fra forskningskommunikation - 71 mio. Gennem QUBIS Ltd, vores handelsarm, har vi skabt over 70 spin-out-virksomheder, hvilket resulterer i ca. 1.880 vidensbaserede private jobs. Tre af disse virksomheder (Kainos, Andor Technology and Fusion Antibodies) er offentligt noteret på London Stock Exchange.

Vi er nummer et i Storbritannien for vores deltagelse i Knowledge Transfer Partnerships (KTP). Siden 1993 har vi støttet 100 virksomheder i hele Nordirland og hjulpet dem med at generere en stigning i årligt overskud på 65 mio. £.

Et globalt og inklusivt universitetssamfund

Vi har i øjeblikket personale og studerende fra over 80 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus. De tiltræder et universitet, der har til opgave at tiltrække, fastholde og udvikle det bedste globale talent inden for et miljø, der gør det muligt for dem at realisere deres fulde potentiale.

Et innovativt, indbydende og rummeligt sted at arbejde og studere, dronning er førende inden for ligestilling og mangfoldighed. Vi er et af Storbritanniens mest succesfulde universiteter i Athena SWAN-initiativet, der fremmer ligestilling og karriereudvikling. Vi har i øjeblikket to guld-, otte sølv- og fem bronzeafdelinger, samt en institutionel sølv.

Investering i fremtiden

Vores investering på 700 mio. £ i faciliteter er ved at omdanne universitetscampusen og udvide et miljø, der stimulerer, muliggør og understøtter undervisning og forskning i verdensklasse.

Dette har medtaget udviklingen af en state-of-the-art Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate samfund; det prisvindende McClay Library; en ny Computer Science Building; en lovskole og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine.

Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nybygget studentbolig i Belfast City Center og har annonceret planer om udvikling af et universitetscenter i verdensklasse, herunder en ny Students Union-facilitet.

På Forefront of Tackling Globale Udfordringer

Sammen ændrer vi liv på tværs af Nordirland og længere væk: vores opdagelse af et nyt molekyle har potentialet til at forlænge livet for mennesker, der lever med cystisk fibrose; Vi er i spidsen for et stort gennembrud i kampen mod tarmkræft, og vi stræber efter at hjælpe mennesker med MS til at genoprette nervefunktionen.

Vi er i spidsen for at udvikle ny tænkning og teknologier på nøgleområder som sundhed, forsoning, fred og retfærdighed, informationsteknologi, fødevaresikkerhed og energi.

Rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet

Den samlede værdi af nye forskningsstipendier og kontrakter, der blev tildelt dronningens i 2016-17, var 101,6 mio. £, første gang det årlige tal overstiger 100 mio. £. Queen's var også det nr. 1 AHRC-finansierede universitet i Storbritannien.

Vi er rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet med over 75% af vores forskning vurderet som "verdensledende" eller "internationalt fremragende" (REF 2014).

Nordirlands legendariske skønhed

En by med innovation i hjertet, infiltrerer teknologiske fremskridt hver sektor, der hjælper med at opbygge vores konkurrenceevne på verdensplan. Der er næsten 900 internationale virksomheder beliggende i Nordirland, hvilket gør Belfast til den næstbedste by i Storbritannien (efter London) for at tiltrække amerikansk handel.

Der er masser at finde uden for byen, herunder de berømte filmsteder for HBO-serien Game of Thrones, den imponerende Giants Causeway, stemte Storbritanniens bedste Heritage Attraction og Morne Mountains, et område med enestående naturskønhed, der kanoniseres som CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Campus funktioner

Et globalt og inklusivt universitetssamfund

Vi har i øjeblikket personale og studerende fra over 80 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus. De tiltræder et universitet, der har til opgave at tiltrække, fastholde og udvikle det bedste globale talent inden for et miljø, der gør det muligt for dem at realisere deres fulde potentiale.

Queen's er et innovativt, indbydende og inkluderende sted at arbejde og studere og er førende inden for ligestilling og mangfoldighed. Vi er et af Storbritanniens mest succesrige universiteter i Athena SWAN-initiativet, som fremmer ligestilling og karriereudvikling. Vi har i øjeblikket to guld-, otte sølv- og fem bronze-afdelingspriser samt en institutionel sølv.

Investering i fremtiden

Vores investering på £700 mio. i faciliteter transformerer universitetscampus og udvider et miljø, der stimulerer, muliggør og understøtter uddannelse og forskning i verdensklasse.

Dette har medtaget udviklingen af en state-of-the-art Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate samfund; det prisvindende McClay Library; en ny Computer Science Building; en lovskole og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine.

Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nye specialbyggede studenterboliger i Belfasts centrum og har annonceret planer for udviklingen af et Studentercenter i verdensklasse, herunder et nyt Studenterforeningsanlæg.

  Ranglister

  Queen's University Belfast er et af de førende universiteter i Storbritannien og Irland med en fornem arv og historie.

  Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast, blev vi et uafhængigt universitet i 1908. I dag er vi rangeret blandt de 180 bedste universiteter i verden (QS World Rankings 2019), og et medlem af Russell Group af britiske forskningsintensive universiteter, kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med et elevcentreret etos.

  Placeret som nummer 8 i Storbritannien for forskningsintensitet

  Den samlede værdi af nye forskningsbevillinger og kontrakter tildelt Queen's i løbet af 2016-17 var £101,6 mio., første gang det årlige tal er over £100 millioner. Queen's var også det nr. 1 AHRC-finansierede universitet i Storbritannien.

  Vi er rangeret som nummer 8 i Storbritannien for forskningsintensitet med over 75 % af vores forskning vurderet som 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' (REF 2014).

  Ledere inden for innovation og effekt

  Vi er førende inden for kommerciel effekt og er blandt de fem bedste britiske universiteter for indtægter fra forskningskommercialisering - £71 millioner. Gennem QUBIS Ltd, vores kommercielle afdeling, har vi skabt over 70 spin-out virksomheder, hvilket har resulteret i omkring 1.880 videnbaserede private jobs. Tre af disse selskaber (Kainos, Andor Technology og Fusion Antibodies) er blevet børsnoteret på London Stock Exchange.

  Vi er nummer et i Storbritannien for vores deltagelse i Knowledge Transfer Partnerships (KTP). Siden 1993 har vi støttet 100 virksomheder i hele Nordirland og hjulpet dem med at generere en stigning i årlige overskud på £65 millioner.

  Placeringer

  • Belfast

   University Road, Belfast, BT7 1NN, Northern Ireland, , Belfast

  Spørgsmål