Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty MSc i ledelse for bæredygtig udvikling af landdistrikter
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

MSc i ledelse for bæredygtig udvikling af landdistrikter

Belfast, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.980 *

På campus

* gebyrer for NI- og ROI-studerende | GB studerende gebyrer: 8360 GBP | EU og internationale studerende gebyrer: 19100 GBP

Introduktion

Landdistrikter er afgørende for den nationale produktivitet. Bæredygtig udvikling af landdistrikter er en strategi til fremme af levende, sunde landdistrikter ved at støtte regionale økonomier, beskytte naturressourcer, sikre passende landdistriktstjenester og tage fat på fødevaresikkerhed.

Mange landdistrikter er afhængige af levedygtigheden af naturressourcebaserede aktiviteter for deres levebrød, fra landbrug, skovbrug og energiproduktion til fritids-, turisme- og håndværksmarkeder. Klimaændringer og den stigende indtrængen af byrum i landdistrikter giver udfordringer, efterhånden som landdistrikterne navigerer i det komplekse landskab af landdistrikternes bæredygtighed. Der er brug for ledere af landdistrikternes bæredygtighed for at udfordre ulighederne mellem landdistrikter og bymiljøer og muliggøre og styrke bæredygtighed gennem politikudformning, miljøbeskyttelse og styrkelse af lokalsamfund.

Dette innovative masterprogram er åbent for ansøgere fra alle fagbaggrunde og er designet til at skabe ledere og bæredygtighedsprofessionelle inden for alle områder og fag. Kurset vil kræve en høj grad af selvstændighed, tilpasningsevne, engagement med både universitetet og eksterne organisationer og en vilje til at blive udfordret.

Programindhold er designet til at være holistisk, så studerende vil studere på mellemniveau de vidtfavnende områder inden for ledelse og ledelse, miljø- og bæredygtighedsvidenskab, samfundsfag og økonomi, blandt andet for at forberede dem til livet som forandringsagenter i bæredygtig udvikling . Kurset omfatter personligt studievalg, hvor det er muligt for at styrke de studerendes eksisterende viden, erfaringer og interesser.

Et centralt princip i programmet er betydningen af uddannelse for bæredygtig udvikling, og de studerende vil gennemføre kurset som fuldt udviklede individer med kompetence i kritisk tænkning, systemtænkning, interpersonel arbejde og meget mere. Moduler undervises gennem handlingsbaserede, erfaringsbaserede læringsmetoder såsom praktiske øvelser, besøg på stedet, praktikophold og samfundsbaserede læringskonsulentprojekter, foruden forelæsninger og tutorials.

Ansøgere opfordres til at søge så tidligt som muligt og helst senest den 31. juli til kurser, der starter sidst i september. I tilfælde af at et program modtager et stort antal ansøgninger, forbeholder universitetet sig retten til at lukke ansøgningsportalen. Meddelelser herom vil blive vist på den direkte ansøgningsportal mod programmets ansøgningsside.

Bemærk venligst, at der kan kræves depositum for at garantere en plads på kurset. På grund af stor efterspørgsel vil ansøgninger muligvis ikke komme i betragtning, hvis kurset har nået sin maksimale klassestørrelse og vil blive sat på venteliste. Se venligst indbetalingsvilkår og -betingelser for flere detaljer.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål