Keystone logo
© Queen's University Belfast
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Introduktion

Velkommen til fakultetet for kunst, humaniora og samfundsvidenskab på Queen's University Belfast. Vi er et dynamisk fællesskab af internationalt anerkendte forskere, forskere og studerende, der er forpligtet til at skabe og opretholde et moderne og meningsfuldt sted for forbundet læring. Vi er åbne over for alle talenter, tager imod udfordringer og forandringer og er dedikerede til at bruge vores fagekspertise til at gøre en forskel i tilværelsen lokalt, nationalt og internationalt.

Fakultetet har næsten 10.500 studerende og over 700 akademiske og støttende medarbejdere, der arbejder i og på tværs af vores fem skoler – kunst, engelsk og sprog; Historie, Antropologi, Filosofi og Politik; Lov; Ledelse; og samfundsvidenskab, uddannelse og socialt arbejde, og i senator George J. Mitchell Institute for Global Peace, Security and Justice. Vores kolleger og studerende forfølger en bred vifte af aktiviteter, herunder verdensførende forskning og livsændrende undervisning. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores arbejde: Vi har næsten 150 bachelor- og postgraduate-uddannelser samt masser af udfordrende ph.d.-muligheder, så der er helt sikkert noget, der passer til dine behov og ambitioner.

Vi er stolte af vores studerendes og personales arbejde, som er blevet anerkendt af mange andre for sin kvalitet og sit engagement i arbejde, der gør. Som medlem af Russell-gruppen er Queen's University Belfast et af Storbritanniens 24 førende universiteter, der giver studerende en uddannelse i verdensklasse understøttet af forskning i verdensklasse. Queen's er i sandhed et globalt universitet, da vores forskere arbejder tæt sammen med mere end 250 universiteter rundt om i verden og med endnu flere virksomheder og agenturer i Belfast og internationalt. Disse netværk og samarbejder informerer vores programmer og tilbyder gode muligheder for studerende at lære med og fra internationale kammerater og partnere.

Så med et stort udvalg af bachelor- og postgraduate muligheder samt en levende postgraduate forskningskultur, ved jeg, at du vil opdage, at Arts, Humanities and Social Sciences på Queen's University Belfast vil udfordre og inspirere dig, samt udstyre dig med de førsteklasses færdigheder og viden til at udmærke sig i din valgte karriere.

Nola Hewitt-Dundas
Prorektor

Et intellektuelt kraftcenter

Spænder alt fra traditionelle humanistiske og samfundsvidenskabelige fag til banebrydende områder inden for kreativ kunst og anvendte professionelle studier.

Over 40 procent af vores forskning er placeret i top 25 procent for sit respektive fagområde, med yderligere 40 procent i top 50 procent på landsplan.

En samarbejdskultur

Vores tværfaglige miljø giver studerende fra alle områder mulighed for at interagere med akademiske ledere og deltage i deres forskning.

Områder med bemærkelsesværdig ekspertise omfatter kreativ skrivning, lydkunst, globale finansmarkeder, børns trivsel, fattigdom og social udstødelse, oversættelse og tolkning og fælles uddannelse.

Placeringer

Placeringer
 • Belfast

  University Road, Belfast Northern Ireland, BT7 1NN, , Belfast

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Spørgsmål