Keystone logo
Queen's University Belfast MSc Dyreadfærd og -velfærd
Queen's University Belfast

MSc Dyreadfærd og -velfærd

Belfast, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.150 / per year *

På campus

* internationalt gebyr

Introduktion

Designet til studerende, der sigter mod at arbejde inden for forskning, uddannelse og industri i biovidenskabssektoren. Specifikt vil denne MSc give dig en avanceret forståelse af aktuelle og nye problemstillinger inden for både dyreadfærd og dyrevelfærd og give dig en bred vifte af foredrag om en række forskellige emner.

Ansøgere rådes til at søge så tidligt som muligt og helst senest den 31. juli 2022 til kurser, der starter i slutningen af september. I tilfælde af, at et program modtager et stort antal ansøgninger, forbeholder universitetet sig retten til at lukke ansøgningsportalen. Meddelelser herom vil blive vist på den direkte ansøgningsportal mod programmets ansøgningsside.

Bemærk venligst, at der kræves et depositum for at sikre en plads på kurset. På grund af stor efterspørgsel vil ansøgninger muligvis ikke komme i betragtning, hvis kurset har nået sin maksimale klassestørrelse og vil blive sat på venteliste.

Højdepunkter i dyrenes adfærd og velfærd

Faciliteter i verdensklasse

  • School of Biological Sciences har en bred vifte af faciliteter til at udføre forskning i dyreadfærd og -velfærd. Vores faciliteter i verdensklasse inkluderer adgang til Animal Laboratory Services Belfast Zoo Farm Animal Research Facilities Queen's University Marine Laboratory Collections i hele Storbritannien og Irland.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Dette kursus giver en unik mulighed for at opnå en kvalifikation inden for dyreadfærd og dyrevelfærd leveret af videnskabsmænd i verdensklasse.

Studenterfaring

  • I modsætning til de fleste MSc-programmer på andre britiske universiteter, vil vi give de studerende en bred vifte af forelæsninger om en række forskellige emner og tilbyde muligheden for at vælge mellem et forskningsprojekt og en forskningsplacering for at fuldføre MSc.

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål