Keystone logo
Queensland University of Technology Master i bæredygtig infrastruktur
Queensland University of Technology

Master i bæredygtig infrastruktur

Brisbane, Australien

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jul 2024

AUD 39.600 / per year

På campus

Introduktion

Gør vores infrastruktur sikker og bæredygtig for den næste generation med Queenslands eneste Master of Sustainable Infrastructure.

Højdepunkter

  • Australiens forpligtelse til at investere 120 milliarder dollars i infrastrukturpipelinen i løbet af de næste 10 år vil kun øge efterspørgslen efter ingeniører med stærke kompetencer inden for bæredygtig infrastruktur (Budget 2023-24: Ministers for Department of Infrastructure).
  • Arbejd som konsulent på en reel brancheudfordring direkte med arbejdsgivere som Energy Queensland, Powerlink, Brisbane City Council, Department of Transport and Main Roads, SEQ Waters and Urban Utilities. med industritilpassede data i realtid.
  • Lær at forudsige forestående infrastrukturproblemer og levere smarte, omkostningseffektive og miljømæssigt ansvarlige løsninger, der understøtter et bæredygtigt samfund.
  • De olympiske lege i Brisbane i 2032 vil udløse en 10-årig pipeline af konstruktions-, handels- og investeringsmuligheder samt en vækst i efterspørgsel efter bæredygtig infrastruktur for at understøtte et klimapositivt lege (Queensland State Government, Department of Energy and Public Works).

Hvorfor vælge dette kursus?

Fremtiden for teknik er bæredygtig. Bæredygtighedsteknik er blandt de 25 bedste nye erhverv i Australien, og bæredygtighedsprincipper og -praksis er hurtigt ved at blive indlejret i alle faser af ingeniørprojekter (Queensland State Government, Department of Energy and Public Works).

Bæredygtig infrastruktur understøtter levedygtigheden og produktiviteten i alle større byer og regionale samfund gennem effektiv transport- og kommunikationsinfrastruktur, alsidige bygninger, vand- og gassystemer.

Dette kursus giver dig evnen til at lede og bidrage til komplekse bæredygtige infrastrukturprojekter og reagere hurtigt og effektivt på aktuelle og nye lokale og globale udfordringer, såsom påvirkninger af klimaændringer, forurening og hurtig urbanisering på civil infrastruktur.

Du vil rådføre dig om reelle brancheudfordringer med en række transport-, vand- og produktionsarbejdsgivere for at udvikle omkostningseffektive og miljømæssigt ansvarlige infrastrukturløsninger til fremtidige byer. Nogle af vores nøglepartnerskaber omfatter Energy Queensland, Powerlink, Brisbane City Council, Department of Transport and Main Roads, SEQ Waters og Urban Utilities.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål