Keystone logo
Raffles Milan - International Fashion and Design School

Raffles Milan - International Fashion and Design School

Raffles Milan - International Fashion and Design School

Introduktion

Skolen, der ikke var der.

Den, som markedet havde krævet i så lang tid. Den der bryder vægge mellem mode og design, mellem lærer og studerende, mellem fortid og fremtid. Den der tænker og taler på sproget i de 14 lande, hvor den opererer. Den ene for at hente de bedste studerende har valgt de bedste maestros.

Skolen, som nu er her.

Den, hvor de lærer dig at møde op til udfordringer, som ingen nogensinde har tænkt på endnu. Den ene hvor du tester dig selv til dine grænser og lærer at spille din side af spillet ... med grænsenes følelse. Den ene hvor de taler dit sprog ... og en anden 13 også! Den du vil aldrig en til at forlade.

Raffles Milano Istituto Moda e Design

En ny mode- og designskole i Milano? Ja, og dets navn er Raffles Milano Istituto Moda e Design . En skole med en ukonventionel ånd og metode. En skole designet til studerende, der har til hensigt at se fremtiden lige i øjet. Og frem for alt en skole, der har samlet et formidabelt team af undervisere, i mange tilfælde førende navne på den internationale stil og designscene.

På startblokkene er der vores treårige kurser i produktdesign, visuelt design og modedesign, på italiensk og engelsk, og en række mastere at lære af lederne.

Styrken af ​​et netværk uden grænser

RM Milano kommer til at styrke det eksisterende internationale Raffles Group-netværk, der blev etableret for mere end 25 år siden i Singapore og nu udvidende energisk med 26 gymnasier i 14 lande.

Beslutningen om at inkludere "Milano" i navnet afspejler vores stræben efter excellence og vores dybe affinitet med en by, der længe er blevet anerkendt som verdens hovedstad for designkultur.

En skole der giver meget mere

Uddannelsesmetoden anvendt af Raffles Milano trækker sin inspiration fra renæssancens værksted og har til formål at gøre ægte arbejde med virkelige projekter til virkelige kunder.

Fra dag 1 er forelæsere og elever involveret i et forhold uden adskilte vægge.

Foredragsholder-dialog, en konstant søgen efter nye veje og sikre fundament for en proces med individuel og teamvækst, der træner eleverne til i morgen ved at forberede dem til at opleve det som en naturlig udvikling i dag. Studerende lærer at måle op til fremtidens drømme og forventninger.

En skole, der allerede er et job

Raffles Milano er den skole, der ikke var der, men at virksomheder har været krævende i så lang tid, lige så stærke inden for praksis som i teoriområdet.

Alle vores projekter har et formål, en kontekst, et lager af ressourcer, en baggrund af tidligere erfaringer, en række årsager til, hvorfor de sker, og selvfølgelig en række mure til gennembrud. Det er, hvad vores elever indånder med hvert skridt, de tager.

Grundstenen for vores didaktiske stier er arbejdsmarkedet. I vores treårige kurser lærer eleverne ved at gøre det, der opnår den nærmeste bånd mellem teori og praksis mellem idé og eksekvering. På vores kandidats kurser mødes eleverne direkte med de førende navne på markedet i foredragsrummet og har mulighed for at arbejde sammen med dem side om side.

Placeringer

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Spørgsmål