Keystone logo
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

Introduktion

126068_logos.png

Om os

Institut for Business Studies (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moscow) inden for RANEPA været førende på det russiske erhvervsuddannelsesmarked. IBS-Moskva er en kollegial handelsskole, der driver RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva blev grundlagt i 1988 inden for Moskva State University of International Relations nationalt kendt for stærk international ekspertise. I 1994 overførte IBS-Moskva til RANEPA og blev dens homogene strukturelle enhed.

En kombination af den internationale ekspertise ved Moscow State University of International Relations og RANEPAs rige erfaring med at forberede dygtige ledere og ledere har bidraget til den brede anerkendelse af IBS-Moskva i Rusland og SNG-lande. Som en kollegial handelshøjskole og RANEPA's strukturelle enhed har vi adgang til de menneskelige og materielle ressourcer, der kræves for at sikre den høje kvalitet af vores læringsprogrammer. IBS-Moskva fra RANEPA er den første og eneste handelshøjskole i Rusland, der har opnået AACSB-akkreditering. Næsten 35.000 af vores kandidater er aktive medlemmer af IBS-Moscow Alumni Association. Alle vores uddannelser er russisk regeringsgodkendte. Vores deltids MBA, EMBA og Master in Management programmer er akkrediteret af Association of Masters in Business Administration (AMBA International).

ibs

Vores mission

IBS 'mission er at uddanne og danne den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter- og ledelseselite i Rusland og at fremme russisk erhvervsuddannelse. Den ældste og mest velrenommerede handelshøjskole i Rusland

 • Grundlagt i 1988.
 • Lederen af russiske erhvervsskoler rankings.
 • Markedsorienteret erhvervsskole (85% af programmerne er åbne programmer).
 • Prestigefyldt international og national akkreditering.

En af de største skoler i RANEPA 4 afdelinger, 7 stole, 4 centre, over 30 programmer, 20 dobbeltuddannelser. IBS har over 2000 studerende, 200 fakultetsmedlemmer og 35000 alumner.

International og national anerkendelse Alle EMBA- og MBA -programmer i IBS har den internationale akkreditering af AMBA International og National Accreditation Council for Management and Business education (NACBME), som er på toppositioner i handelsskolernes rangliste.

IBS er i toppen af handelsskolens placeringer Eduniversal Ranking: 2011-2018. Russiske nationale handelshøjskoler: 2012-2018. 181 IBS-kandidater og fakulteter er inkluderet på listen "ТОП-1000 russiske ledere". I den interne RANEPA -rating er IBS i den øverste gruppe af RANEPA business schools, og dets EMBA- og MBA -programmer har den højeste rating på 6 stjerner.

En komplet cyklus af bachelor-og postgraduate programmer Fra bachelor programmer til ledende uddannelse. Det samlede antal studerende og deltagere på bachelor, master, МВА, Executive МВА og faglige omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Ændre, men vær sandt over for dig selv. Nøglefaktoren, der sikrer IBS 'ledende stillinger, er evnen til at ændre sig, samtidig med at den forbliver sande for sig selv - tilpasse sig det skiftende miljø på uddannelsesmarkedet, holde op med de bedste traditioner og høj kvalitet på sine programmer. Den akademiske konsulent til MBA-programmer i IBS er Ichak Adizes, en af verdens førende eksperter inden for ledelse og ledelse.

Over 35 000 alumner blev IBS Alumni -foreningen oprettet for at lette kommunikation og samarbejde med og mellem alumner. I dag forener IBS alumniforening højtkvalificerede russiske ledere, ledere og fagfolk, der er uddannet fra IBS siden 1988.

Markedsorienterede business-school IBS postgraduate programmer har tætte forbindelser med førende virksomheder, der også bidrager til konsulent- og forskningsprojekter. Dette giver IBS mulighed for straks at identificere nye trends og holde sig tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mod mellemstore og store virksomheder, der danner grundlag for Ruslands civilsamfund. IBS-programmer betragtes højt af russiske markedsorienterede virksomheder (85% af IBS-studerende kommer fra det åbne marked).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

IBS-Moscow er et aktivt medlem af foreninger:

 • AACSB International
 • Beta Gamma Sigma (BGS)
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business og Management Education (NACBME)
 • Russisk Forening for Erhvervsuddannelse (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Muligheder

IBS har for nylig opnået akkreditering af sine forretningsprogrammer af AACSB International. Som et resultat af denne præstation har skolen etableret et kapitel i Beta Gamma Sigma.

Det giver vores kandidater yderligere muligheder for beskæftigelse i udenlandske virksomheder , gør dem endnu mere konkurrencedygtige på det globale arbejdsmarked. En handelsskole med AACSB -akkreditering får ret til at anbefale 20% af de bedste MBA/EMBA -studerende og 10% af de bedste studerende på bachelor- og kandidatuddannelser til den internationale base af talentfulde ledere, som er blevet vedligeholdt af AACSB -partnerorganisationen i Europa - Beta Gamma Sigma.

Beta Gamma Sigma blev grundlagt som en national organisation den 19. februar 1913. Det første nationale æressamfund i erhvervslivet var en fusion af tre separate samfund oprettet for at ære akademiske præstationer i erhvervslivet ved University of Wisconsin, University of Illinois og University of Californien.

Med kollegiale kapitler på seks kontinenter er Beta Gamma Sigma i dag virkelig et internationalt samfund, der stadig er dedikeret til at anerkende de mest fremragende studerende inden for erhvervsliv og ledelse. Samfundet betjener handelshøjskoler, der er akkrediteret af AACSB International i det 21. århundrede vel vidende, at dets medlemskab på mere end 830.000 omfatter de klareste og bedste af verdens virksomhedsledere.

Placeringer

 • Moscow

  Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration Institute of Business Studies Vernadskogo pr., 82,

Spørgsmål