Keystone logo
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

Introduktion

126068_logos.png

Om os

Institut for Business Studies (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moscow) inden for RANEPA været førende på det russiske erhvervsuddannelsesmarked. IBS-Moskva er en kollegial handelsskole, der driver RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva blev grundlagt i 1988 inden for Moskva State University of International Relations nationalt kendt for stærk international ekspertise. I 1994 overførte IBS-Moskva til RANEPA og blev dens homogene strukturelle enhed.

En kombination af den internationale ekspertise ved Moscow State University of International Relations og RANEPAs rige erfaring med at forberede dygtige ledere og ledere har bidraget til den brede anerkendelse af IBS-Moskva i Rusland og SNG-lande. Som en kollegial handelshøjskole og RANEPA's strukturelle enhed har vi adgang til de menneskelige og materielle ressourcer, der kræves for at sikre den høje kvalitet af vores læringsprogrammer. IBS-Moskva fra RANEPA er den første og eneste handelshøjskole i Rusland, der har opnået AACSB-akkreditering. Næsten 35.000 af vores kandidater er aktive medlemmer af IBS-Moscow Alumni Association. Alle vores uddannelser er russisk regeringsgodkendte. Vores deltids MBA, EMBA og Master in Management programmer er akkrediteret af Association of Masters in Business Administration (AMBA International).

ibs

Vores mission

IBS 'mission er at uddanne og danne den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter- og ledelseselite i Rusland og at fremme russisk erhvervsuddannelse. Den ældste og mest velrenommerede handelshøjskole i Rusland

 • Grundlagt i 1988.
 • Lederen af russiske erhvervsskoler rankings.
 • Markedsorienteret erhvervsskole (85% af programmerne er åbne programmer).
 • Prestigefyldt international og national akkreditering.

En af de største skoler i RANEPA 4 afdelinger, 7 stole, 4 centre, over 30 programmer, 20 dobbeltuddannelser. IBS har over 2000 studerende, 200 fakultetsmedlemmer og 35000 alumner.

International og national anerkendelse Alle EMBA- og MBA -programmer i IBS har den internationale akkreditering af AMBA International og National Accreditation Council for Management and Business education (NACBME), som er på toppositioner i handelsskolernes rangliste.

IBS er i toppen af handelsskolens placeringer Eduniversal Ranking: 2011-2018. Russiske nationale handelshøjskoler: 2012-2018. 181 IBS-kandidater og fakulteter er inkluderet på listen "ТОП-1000 russiske ledere". I den interne RANEPA -rating er IBS i den øverste gruppe af RANEPA business schools, og dets EMBA- og MBA -programmer har den højeste rating på 6 stjerner.

En komplet cyklus af bachelor-og postgraduate programmer Fra bachelor programmer til ledende uddannelse. Det samlede antal studerende og deltagere på bachelor, master, МВА, Executive МВА og faglige omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Ændre, men vær sandt over for dig selv. Nøglefaktoren, der sikrer IBS 'ledende stillinger, er evnen til at ændre sig, samtidig med at den forbliver sande for sig selv - tilpasse sig det skiftende miljø på uddannelsesmarkedet, holde op med de bedste traditioner og høj kvalitet på sine programmer. Den akademiske konsulent til MBA-programmer i IBS er Ichak Adizes, en af verdens førende eksperter inden for ledelse og ledelse.

Over 35 000 alumner blev IBS Alumni -foreningen oprettet for at lette kommunikation og samarbejde med og mellem alumner. I dag forener IBS alumniforening højtkvalificerede russiske ledere, ledere og fagfolk, der er uddannet fra IBS siden 1988.

Markedsorienterede business-school IBS postgraduate programmer har tætte forbindelser med førende virksomheder, der også bidrager til konsulent- og forskningsprojekter. Dette giver IBS mulighed for straks at identificere nye trends og holde sig tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mod mellemstore og store virksomheder, der danner grundlag for Ruslands civilsamfund. IBS-programmer betragtes højt af russiske markedsorienterede virksomheder (85% af IBS-studerende kommer fra det åbne marked).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

IBS-Moscow er et aktivt medlem af foreninger:

 • AACSB International
 • Beta Gamma Sigma (BGS)
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business og Management Education (NACBME)
 • Russisk Forening for Erhvervsuddannelse (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Muligheder

IBS har for nylig opnået akkreditering af sine forretningsprogrammer af AACSB International. Som et resultat af denne præstation har skolen etableret et kapitel i Beta Gamma Sigma.

Det giver vores kandidater yderligere muligheder for beskæftigelse i udenlandske virksomheder , gør dem endnu mere konkurrencedygtige på det globale arbejdsmarked. En handelsskole med AACSB -akkreditering får ret til at anbefale 20% af de bedste MBA/EMBA -studerende og 10% af de bedste studerende på bachelor- og kandidatuddannelser til den internationale base af talentfulde ledere, som er blevet vedligeholdt af AACSB -partnerorganisationen i Europa - Beta Gamma Sigma.

Beta Gamma Sigma blev grundlagt som en national organisation den 19. februar 1913. Det første nationale æressamfund i erhvervslivet var en fusion af tre separate samfund oprettet for at ære akademiske præstationer i erhvervslivet ved University of Wisconsin, University of Illinois og University of Californien.

Med kollegiale kapitler på seks kontinenter er Beta Gamma Sigma i dag virkelig et internationalt samfund, der stadig er dedikeret til at anerkende de mest fremragende studerende inden for erhvervsliv og ledelse. Samfundet betjener handelshøjskoler, der er akkrediteret af AACSB International i det 21. århundrede vel vidende, at dets medlemskab på mere end 830.000 omfatter de klareste og bedste af verdens virksomhedsledere.

Ranglister

 • Bedømmelse Eduniversal TOP Business School Siden 2014 har IBS været placeret i de 4 Palmer of Excellence kategori TOP Business School.
 • Financial Times IBS er #58 i Financial Times European Business Schools 2020-rangering.
 • Eduniversal EMBA Ifølge Eduniversal ratingbureau i 2016-2020 er IBS-programmer blandt verdens bedste programmer. I fem på hinanden følgende år har IBS Executive MBA i Strategic Management and Leadership været rangeret blandt Top-10 EMBA-programmer i Østeuropa. MBA blev rangeret blandt de 10 bedste MBA-programmer i Østeuropa i 2016-2017 ifølge Eduniversal.
 • Eduniversal Master i International Management IBS Master i International Management blev rangeret i Eduniversal Best Masters i Østeuropa på listen 2015-2020. I fem på hinanden følgende år har IBS Master i International Management været rangeret blandt de 10 bedste masteruddannelser i Østeuropa.
 • I ti år i træk har IBS ligget i toppen af Ruslands nationale handelsskoler! Institut for Erhvervsstudier er øverst på ratingdiagrammer i kategorierne "indkomststigning" og "karrierefremgang". Den nationale vurdering af russiske handelsskoler udføres af den russiske MBA Alumni League og et landsdækkende rekrutteringsbureau Job.ru og blev udgivet af avisen Izvestia i 2010-2014, Secret Firmy-portalen i 2015 og RBK-nyhedsportalen i 2016 - 2020 , Business FM i 2021.
 • Stigningen i personlig indkomst for IBS-kandidater er den hurtigste i Rusland. Ifølge uafhængige undersøgelser af et landsdækkende rekrutteringsbureau Job.ru og den russiske MBA Alumni League, bidrager en MBA-grad til betydelig karrierefremgang og personlig indkomststigning. IBS MBA-grad er øverst på ratinglisten. IBS-kandidaters personlige indkomst er i gennemsnit steget med 69 % indenfor 2-4 år efter endt uddannelse. Resultaterne af undersøgelsen blev offentliggjort af kommersant.ru, MBA.su og rbc.ru webportaler.
 • Bedømmelse af den russiske lederforening "Top 1.000 russiske ledere" På individuelt niveau, mellem 2001 og 2020, blev 181 IBS-kandidater og -lærere citeret af den russiske lederforening i deres "Top 1.000 russiske ledere" anmeldelser. Dette giver upartisk bevis for effektiviteten af IBS-programmer.

LÆS MERE

Statistik

 • over 33 år på uddannelsen
 • 4 afdelinger
 • 7 stole
 • 4 centre
 • over 30 programmer
 • 20 dobbeltuddannelser
 • over 2000 elever
 • 200 fakultetsmedlemmer
 • Over 35.000 alumner

  Campus funktioner

  Studerer i Moskva

  Moskva er centralt for Rusland både geografisk og historisk. Moskva er en historisk by, som er mere end 869 år gammel. Som hovedstad i dag er det centrum for politikken og for de forandringer, der fejer over landet. Men først og fremmest er Moskva det symbolske hjerte i det enorme land Rusland. At studere i Moskva giver studerende den fascinerende mulighed for at se både virkningerne af fortiden og løftet om fremtiden.

  Moskva byder hvert år velkommen til talentfulde studerende på både bachelor- og kandidatniveau fra hele kloden. At studere i sådan en global by som Moskva har mange fordele. Du vil etablere et internationalt netværk af venner og nyde et spændende socialt liv.

  Studenterlivet i Moskva vil helt sikkert bringe uforglemmelige indtryk. Byen byder på et svimlende udvalg af seværdigheder og oplevelser, fra boheme- og underjordiske caféer og natklubber til de fineste restauranter, opera- og balletteatre, historiske paladser og katedraler.

  Byens fantastiske historie kan ses på steder som Kreml, som byder på monumenter fra de forskellige herskende magter gennem tiderne. Byen er berømt for sit udvalg af museer, teatre, offentlige biblioteker og koncertsale. Vidunderlige kunstmuseer er spredt over hele byen såsom Tretyakov Gallery, der huser verdens bedste samling af russiske ikoner og en imponerende samling af førrevolutionær russisk kunst.

  Universitetsområde

  Campusfaciliteter omfatter et moderne administrations- og boligkompleks, som er komfortabelt placeret i det sydvestlige distrikt i Moskva. Komplekset består af tre akademiske bygninger, der omfatter 120.000 kvadratmeter klasseværelse, administrative bygninger, to hoteller og to sovesale med i alt 1.300 enkelt- og dobbeltværelser.

  Vores studerende og ansatte har adgang til flere biblioteker. Bibliotekets beholdning omfatter mere end 1.200.000 genstande på russisk og fremmedsprog, herunder bøger, doktorgrad, videnskabskandidat og studerendes afhandlinger og afhandlinger samt tidsskrifter.

  Klasseværelserne er udstyret med alle nødvendige enheder og faciliteter, herunder tv-apparater, flipovers, multimedieprojektorer, LCD-projektorer, computere og videokonferenceudstyr. IBS giver studerende og fakulteter adgang til en bred vifte af databaser og informationsressourcer. Studerende og fakultetet har Wi-Fi-adgang til internettet fra hvor som helst på campus, inklusive sovesale.

  Campus har også et sports- og fitnesskompleks med et fitnesscenter, et gymnastiktræningsanlæg, en sportshal, en swimmingpool, en sauna, en udendørs sportsplads og tennisbaner. Både de studerende og fakultetet og personalet på IBS kan bruge tjenesterne fra et lægecenter og medicinske laboratorier, beliggende på campus, med praktiserende læger, speciallæger, tandlæger og sygeplejersker.

   Indlæggelser

   Udvekslingsstuderende nomineres af deres hjemuniversiteter i henhold til en procedure, der er fastsat i aftaler mellem IBS og deres universiteter. Ansøgningsfrister (medmindre andet er angivet i aftalen mellem universiteterne) er den 15. maj for første semester og den 30. oktober for andet semester.

   Information om de tilgængelige kurser for bachelor- og masterudvekslingsstuderende samt ansøgningsprocedure for gradssøgende kandidatstuderende kan findes på vores hjemmeside.

   Senior bachelorstuderende kan også vælge masterkurser, der leveres på engelsk. Russisktalende udvekslingsstuderende kan deltage i kurser, der leveres på russisk. Der kan være forudsætninger for at deltage i kandidatuddannelser.

   Studenterklæringer

   Akkrediteringer

   AMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Placeringer

   • Moscow

    Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration Institute of Business Studies Vernadskogo pr., 82,

   Spørgsmål