Keystone logo
Royal College of Art MA i indretningsdesign
Royal College of Art

MA i indretningsdesign

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

* "Da RCA modtog et stort antal ansøgninger, opfordrer vi dig til at ansøge så tidligt som muligt for at sikre din plads på dit program"

* Besøg RCA's hjemmeside for at finde ud af, hvad uddannelsen koster, og hvilke muligheder der er for stipendier og finansiering.

Sommer graduate Exhibition – RCA2024

Introduktion

For at give potentielle studerende mulighed for at finde ud af mere om RCA-oplevelsen og -programmerne afholder vi mange åbent hus-dage på campus og online samt arrangementer i forskellige lande rundt om i verden. Du kan finde ud af mere om kommende arrangementer eller se genudsendelser fra tidligere åbent hus-dage på RCA's hjemmeside.

MA Interior Design Programmet engagerer dig i at udforske nye ideer og spørgsmål vedrørende forskellige aspekter af indretningsdesign. Dette omfatter forskning, praksis og arbejde, der udforsker mangfoldigheden af menneskelig aktivitet i mange forskellige miljøer, lige fra rummet til byen. Programmet tilskynder til den opfattelse, at interiøret er en grænseflade mellem dets brugere og det byggede miljø, og det støtter forestillingen om, at interiøret er en agent for social forandring.

Programmet værdsætter spekulation, analyse og stringens i forbindelse med tænkning og fremstilling af alle aspekter af design af interiørmiljøer. Den udfordrer dig til at formulere dine egne grundige og kritisk uafhængige svar på disse grundlæggende spørgsmål. Det sker ofte ved at omarbejde eksisterende strukturer, skabe midlertidige installationer og permanente interventioner. Alle disse praksisser involverer konstruktion og kommunikation af særlige rumlige identiteter ved hjælp af rum, objekter og materialer.

Programmets struktur

Programmet leveres over tre semestre og omfatter en kombination af program-, skole- og college-enheder.

1. semester

Du vil tage en indledende Primer-enhed, som vil engagere dig i udforskningen og syntesen af principperne og metoderne for kritiske ideer i det indre rum. Den introducerer dig til ideer og processer, der vil gøre det muligt for deltagerne at syntetisere tænkning og forskning i design af indvendige rum. Arbejdet i denne enhed vil være baseret på en fokuseret udforskning, der giver dig mulighed for at udfordre din tænkning gennem research, design og udforskning for at skabe nye betydninger for bygninger, objekter, rum og elementerne i dem.

Du vil også deltage i mediestudier. Enheden sigter mod at øge dit kritiske engagement i medier og rum. Gennem denne enhed vil du blive støttet i at øge din tværfaglige kommunikation, og du vil blive udfordret til at udvide din mediepraksis ud over arkitekturens afhængighed af medier som ren repræsentation.

På tværs af semester 1 og 2 vil du deltage i den kollegiedækkende enhed AcrossRCA; se nedenfor for flere detaljer.

Du skal også tage en valgfri enhed.

2. semester

Platformsenheden engagerer dig i at skabe og udvikle dit projekt inden for de tematiske områder af programmets platforme. Hver platform i denne enhed er designet til at understrege en bestemt måde at tænke på eller et aspekt af interiørdesignet.

Platformstemaer er de provokationer eller generatorer af ideer, som du vil bruge i udviklingen af din forskning og dine projekter. Det forventes, at du vil bruge platformens interesser til at hjælpe med at bestemme dine praksisinteresser og i sidste ende dine professionelle identiteter.

I 2. semester tilbydes alle arkitektskolestuderende et valgfag for hele skolen.

3. semester

Formålet med det uafhængige forskningsprojekt (IRP) er at give dig mulighed for at anvende de intellektuelle, tekniske og faglige færdigheder, som du har udviklet i løbet af programmet, på en udfordrende opgave, du selv har stillet. Det projekt, du udfører, er normalt informeret og videreudviklet fra det arbejde, du tidligere har udført i den foregående platformsenhed.

Du arbejder stadig inden for platformenes tematiske områder og forventes at have aftalt et forsknings- og projektforslag med din vejleder, der identificerer parametrene for dit projekt, herunder dets mål, rationale, tilgange og metoder samt mulige ressourcemæssige konsekvenser.

Hvad du skal vide, før du ansøger

Kandidaterne udvælges udelukkende efter fortjeneste, og ansøgninger fra hele verden er velkomne. Udvælgelsesprocessen vil tage hensyn til kreativitet, fantasi og innovation, som det fremgår af din portfolio og video, samt dit potentiale for at drage fordel af programmet og opnå høje MA-standarder generelt.

Du vil normalt have en god bachelorgrad eller anden relevant erfaring. Erhvervserfaring, enten før, under eller efter en første uddannelse, kan være en fordel. Vi modtager gerne ansøgninger fra kandidater med andre relaterede baggrunde, såsom arkitektur, møbeldesign, produktdesign og grafisk design.

For alle adgangskrav, nøgledatoer og ansøgningsprocessen besøg RCA's hjemmeside.

Gebyrer for nye studerende

Besøg RCA's hjemmeside for studieafgifter og information om stipendier og finansieringsmuligheder.

Mød RCA

Vi afholder en række åbent hus-dage online og på campus samt rekrutteringsarrangementer i byer over hele verden. Disse arrangementer kan omfatte 1-til-1-møder og porteføljerådgivning, uformelle samtaler, præsentationer og sessioner med personale, studerende og alumner. Tjek Tjek RCA's eventwebside for detaljer om kommende events.

Næste åbne dag på campus: Lørdag den 27. januar 2024.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Ranglister

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål