Keystone logo
Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Introduktion

Rollins College Crummer Graduate School of Business Kandidater er eftertragtede fagfolk, forberedt på udfordringerne i en konkurrencedygtig global økonomi. De har bevist sig gennem praktisk lærer og erfaringer med top forretningsledere fra omkring Florida og rundt om i verden. Det lille klassemiljø, adgang til fremtrædende fakultet og netværk af alumner sikrer, at eleverne har verdensklasse færdigheder, ressourcer og forbindelser til at lede for livet.

Vi værdi:

 • Rekruttering af fremragende studerende og deres placering i exceptionelle organisationer
 • Stringent erhvervsuddannelse baseret på strategisk ledelse, undervist af erfarne fakultet med lidenskab og engagement;
 • Erfaringsmæssig læring med globalt fokus og brug af relevant teknologi;
 • Etisk lederskab
 • Mangfoldighed på arbejdspladsen og i livet;
 • Outreach og service til vores samfund;
 • Intellektuelle bidrag, der er relevante for vore bestanddele og understøtter vores undervisning og
 • Fremme samarbejde og teamwork.

Placering

Rollins College Crummer Graduate School of Business er blevet anerkendt nationalt og internationalt af nogle af de mest respekterede organisationer i erhvervslivet.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 i Florida, Top 20 i Nationen

Gennemført hvert andet år, rankede Bloomberg BusinessWeek Magazine Rollins Professional MBA-programmet # 1 i Florida for deltid MBA-programmer i 2015.

Lederskab Excellence: # 1 i nationen

Rollins MBA på Crummer Graduate School of Business er blevet anerkendt som den øverste ledelsesudviklingspædagog ved HR.com's 2016 Leadership Excellence Awards.

Forbes: 52. i nationen

Rollins Early Advantage MBA er rangeret 52. nationalt og nr. 1 blandt private erhvervskoler i Florida ifølge Forbes magazine, september 2015. Denne rangering gennemføres hvert andet år, og vi har konsekvent været placeret blandt de to bedste fuldtids MBA'er i Florida siden 1999. Rangeringer er baseret på en studerendes investeringsafkast 5 år efter eksamen.

Princeton Review's "The Best 296 Business Schools: 2015 Edition"

Princeton Review har Rollins MBA i sin 2015 udgave af "The Best 296 Business Schools".

Rollins College Rankings

Udover sin business school har Rollins College modtaget toprangeringer fra nationale publikationer for alle sine kandidat- og bacheloruddannelser. For det 22. år i træk har US News & World Report rangeret Rollins blandt de to øverste regionale universiteter i syd og først i Florida i sin årlige placering af "Bedste Colleges." Rollins College blev også rangeret 2 af regionale universiteter i syd for Bedste kollegier for veteraner ved US News & World Report.

US News and World Report

Rollins MBA er blevet rangeret som en af ​​de ti bedste dyre private erhvervsskoler i landet ved US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus i Winter Park, Florida, vil placere dig på et spændende korsvej af kultur, handel og professionelle muligheder. En eftermiddag gåtur langs Park Avenue, kun få skridt væk fra campus-vil afsløre dig til et par af de spændende kulturelle og rekreative forretninger, du vil nyde som en student på Rollins.

Virksomhed i vores fællesskab

Winter Park er et af de lokalsamfund, der udgør den største storbyområder i Orlando, en af ​​de 10 største steder i landet til erhvervslivet. * Orlando er et knudepunkt for forretninger, herunder større kontorer for Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware og meget mere.

Placeringer

 • Winter Park

  Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Programmer

Spørgsmål