Keystone logo
Regional University of Cordoba (Centro Regional Universidario Cordoba IUA)

Regional University of Cordoba (Centro Regional Universidario Cordoba IUA)

Regional University of Cordoba (Centro Regional Universidario Cordoba IUA)

Introduktion

IUA, et organ, der var afhængigt af det argentinske luftvåben, blev oprettet under navnet Escuela Superior de Aerotécnica den 13. december 1947 (senere dekret nr. 39144), der senere skiftede navn til School of Aeronautical Engineering og sluttede sig til National University System i året 1971 (dekret nr. 3179/71)

Dens nuværende navn blev godkendt ved resolution nr. 3/93 fra ministeriet for kultur og uddannelse, hvor det er kategoriseret som et universitetsinstitut, og ved lov 24.521 integrerer det sæt nationale universitetsinstitutioner.

Formålet med IUA er at formidle universitetsuddannelse, udføre videnskabelig og teknologisk forskning og kulturel udvidelse og teknologioverførselsaktioner for at bidrage til opfyldelsen af FAA's mission i overensstemmelse med nationens luftfartsinteresser.

Inkorporeringen af fjernundervisningsmodaliteten i 1987 giver den en ny profil ved at bringe universitetet tættere på de fjerneste steder i Argentina.

I 1996 blev mikrosatellitten µsat I “Víctor” sat i kredsløb, resultatet af lange års luftfarts- og rumforskning og integrerede således den privilegerede gruppe universiteter i verden, der har opnået denne videnskabelige bedrift.

Baseret på det niveau af ekspertise, der er opnået gennem hele sin historie, lykkedes det instituttet at blive en grundlæggende søjle i fortiden, nutiden og fremtiden for Córdoba og landet.

Placeringer

  • Córdoba

    Avenida Fuerza Aerea Argentina,6500, , Córdoba

    Spørgsmål