Keystone logo
© BIMM University
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Introduktion

Om os

Virksomheden blev grundlagt af Chris Goodwin. Forretningsidéen kom fra Chris 'forståelse af både den private og offentlige sektor og de behov, som hans eksisterende kunder havde, hvilket var langt bredere end han kunne give personligt. Han ønskede ikke at falde i fælden med at "forsøge at gøre alt", så han satte sig om at danne alliancer med en række eksperter på deres områder. Navnet " Results Driven Group " blev valgt, fordi det afspejlede hans ønske og lidenskab for at få resultater for sine kunder.

Results Driven Group mission er forretnings- og organisatorisk omdannelse for at gøre virksomheder til højtydende.

Vi forstår det for at opnå dette, skal du løse en række problemer og forretningsproblemer. Vi erkender alle, at forskellige interventionsmetoder er nødvendige for at opnå succes for vores kunder: rådgivning, coaching, træning og outsourcing. Hvad der har skilt os fra mange af vores konkurrenter er, at vi har eksperter på alle de centrale områder, der typisk udfordrer en leder og tilbyder en bred vifte af løsninger på disse udfordringer. De "partnere", der leverer tjenester til koncernens kunder, arbejder med en række forskellige organisationer, både i den offentlige og private sektor, fra mellemstore til store organisationer.

Vælg os

Hos RDT specialiserer vi os i skræddersyede udviklingsløsninger. Med mere end 20 års erfaring inden for træning og udvikling arena har vi etableret et fremragende ry for levering af meget tilpasset og fleksibel træning. Vi har bygget vores succes på vores evne til at lytte, tilbyde fleksibilitet og være opmærksom på detaljer i hele den service, vi tilbyder til vores kunder.

Vi mener, at en vellykket udbyder skal arbejde i et igangværende partnerskab med sin klient, og det er netop derfor, at vores kunder kommer tilbage til os igen og igen. Vores erfarne Account Managers vil samarbejde med dig for at etablere en passende tilgang til at imødekomme dine organisatoriske og forretningsbehov.

Vi har en omfattende kundebase, herunder mange 'blue chip' virksomheder, der spænder fra store virksomheder til små og mellemstore virksomheder, til offentlige myndigheder og mange flere. Vores udvalg af kurser leveres i 200 forskellige sektorer i hele Storbritannien.

Vi blev udvalgt af parlamentariske projekter for at deltage i en dokumentar kaldet "Best Practice in People Management" på grund af det arbejde, vi for øjeblikket forvalter og har gjort med vores kunder:

Spørgsmål