Keystone logo
Rhodes Business School

Rhodes Business School

Rhodes Business School

Introduktion

Velkommen til Rhodos Universitet , der blev grundlagt i 1904, har universitetet et veletableret ry for akademisk ekspertise .

Rhodes Business School (som ændrede navn fra Rhodes Investec Business School i 2011) blev grundlagt i 2000 med frøfinansiering fra Investec Ltd. Dens første direktør, professor Gavin Staude, tjente fra 2000 til 2009, da han pensionist og blev efterfulgt af Associate Professor Owen Skae i 2010. De første MBA-studerende blev indskrevet i 2001, med den første eksamen i 2004. MBA-programmet blev akkrediteret af Sydafrikas Rådet for Videregående Uddannelse i 2004.

Den opnåede AMBA-akkreditering i 2014. Rhodes Business School var den første handelsskole i Afrika, der formelt mainstream miljøstyring i sit MBA-program i 2005 med en udvidet omplacering i 2008 under dens essens af 'Leadership for Sustainability'.

I overensstemmelse med alle handelsskoler i Sydafrika gik det gennem en genakkreditering af MBA-programmet i 2015, hvilket førte til, at det nye NQF9-program blev akkrediteret af CHE, med den første kohorte i 2016. Rhodes Business School tilbyder ph.d., MBA og en postgraduate diploma i Enterprise Management (flyttet fra Institut for Ledelse i 2011) og for nylig modtaget akkreditering fra CHE for et Postgraduate Diploma i Business Analysis, der startede i 2019.

Etableret i 1904 blev Rhodos Universitet formelt anerkendt af Undervisningsministeriet i juni 2002 som en lille institution med begrænset vækstpotentiale i det halvtliggende Grahamstown. Ministeriet understregede endvidere, at det ville være i højeste interesse for videregående uddannelse i den østlige del af provinsen at bevare Rhodes status som et traditionelt universitet.

Universitetet tiltrækker konsekvent personale og studerende af høj kaliber. Universitetet er også kendt for ekspertise inden for forskning og for de højeste studentepassage og gradueringsfrekvenser i landet. Med finanspolitisk stabilitet, godt lederskab, effektiv ledelse og dybde af administrativ kapacitet er Rhodos placeret for at bidrage væsentligt til udviklingen af Østkaapregionen og det højere uddannelseslandskab i Sydafrika. Rhodos definerer sig som et universitet, der tilbyder en personlig, mangfoldig og velafbalanceret uddannelseserfaring i stedet for en videregående uddannelse eller uddannelse på et akademisk område.

Universitetets lille størrelse og landlige, småbyer har givet et bestemt sæt fordele og udfordringer, der har formet sin udvikling og skal tages i betragtning ved planlægningen for fremtiden. To af dem er hovedparten af studerende påmeldinger fra uden for Grahamstown, hvilket har resulteret i et boligsystem, der har sat standarden i tertiær sektor. Imidlertid er udgifterne til undervisning og indkvartering blevet udelukkende til mellem- og lavereindkomstfamilier. Landdistriktet har formet det udvalgte udvalg af fakulteter på grund af karakteren af akademiske krav i visse discipliner som medicin og teknik. Dette har ført til udvikling af fokusområder som afrikanske sprog; Vand-, jord- og jordbruksreformer og -udvikling; Lov; Uddannelse og Apotek.

Universitetet giver et befordrende rum for intellektuel aktivitet, som har styrket Grahamstown-oplevelsen. Det tjener som et sted for kraftig debat og aktivisme på en række sociale, politiske og uddannelsesmæssige spørgsmål. Universitetet inkuberer, vokser og modnes mange ideer. For eksempel er National Arts Festival, Science Festival, det sydafrikanske institut for akvatisk biodiversitet, det nationale engelsk litterære museum, Albany History Museum, Square Kilometer Array (SKA) initiativet, Institute for Water Research og det første internetnet i Sydafrika blandt de mest succesfulde initiativer, der blev indledt og / eller inkuberet på Rhodes University.

Grahamstown giver universitetet en mikrokosmos af udfordringerne mod Sydafrika. Dette tjener som grundlag for at tænke på, hvordan unge mennesker er bedst uddannet til livslang service til landet, det afrikanske kontinent og hinsides.

Placeringer

  • Grahamstown

    Drosty Rd, 6139, Grahamstown

Spørgsmål