Keystone logo
Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Introduktion

Wiess Naturvidenskole har altid repræsenteret nye grænser for Rice University. Dens rødder daterer til 1912, året for fødslen af ​​Rice Institute. Faktisk er alle instituttets fire grundafdelinger - biologi, kemi, matematik og fysik - stadig en del af Wiess-skolen. Wiess-skolens navnebror, Harry Carothers Wiess, var en risforvalter, Houston filantrop og forretningsmand, der var akut opmærksom på betydningen af ​​videnskab for både ris og Houstons succes.

I dag er Wiess-skolen stadig banebrydende uddannelsesgrænser ved at indarbejde forskning i flere klasser og bachelorstuderende i forskningslaboratorier. I de fleste rislaboratorier i dag kan undervisere ses ved siden af ​​fakultet, kandidatstuderende og postdoktorale forskere for at fremme grænserne for menneskelig forståelse i astronomi, biokemi, cellebiologi, kemi, jordvidenskab, økologi, evolutionærbiologi, matematik Og fysik.

pexels-foto-248.152

Wiess Naturvidenskole består af seks afdelinger:

 • biovidenskab
 • kemi
 • Earth Science
 • kinesiologi
 • matematik
 • Fysik & Astronomi

Fakultet for naturvidenskab deltager i flere tværfaglige institutter og centre, herunder Institut for Biosciences og Bioengineering, Richard E. Smalley Institut for Nanoscale Science and Technology, Rice Quantum Institute, WM Keck Center for Tværfaglig Bioscience Training, Gulf Coast Consortia og Rice Space Institute . Forskningspartnerskaber omfatter lokale institutioner, herunder Baylor College of Medicine, MD Anderson Cancer Center, NASA, University of Texas Health Science Center, University of Texas Medical Branch og University of Houston, plus stiftelser, museer, industrier og andre universiteter og virksomheder i hele verden.

Forskningen fra Nobel Laurates Robert Curl og Richard Smalley hedder den nye disciplin om nanovidenskab og teknologi, der samler mange felter på tværs af videnskab og teknik. Udover at danne grundlag for nanoforskning, har skolen også for nylig rekrutteret tre berømte forskere, alle medlemmer af National Academy of Sciences. Deres forskningslaboratorier inden for kræft, fysik og kemi vil arbejde i partnerskab med kræftspecialister i Texas Medical Center for at anvende nye koncepter fra fysik til kræftforskning og behandling. Medlemmer af vores fakultet har modtaget prestigefyldte priser som: Packard stipendier, Beckman Foundation Fellowships, NSF CAREER Awards for junior fakultet, Feynman-priser, Norman Hackerman-priser i kemi, Athelstan Spilhaus-prisen for forbedring af den offentlige forståelse af jord- og rumvidenskab, Og den offentlige velfærdsmedalje fra National Academy of Science.

Skolen tilbyder mange forskningsmuligheder til sine undervisere, og mange udgiver arbejde i topskrifter. En lille stikprøve af forskning gennemføres illustrerer den brede vifte af muligheder: eksotiske planter og dyr invasioner i Texas økosystemer, evolutionær dynamik af gener og genomer i populationer og arter, virkninger af saltkemi på frysning af mættet martian jord, neurogenese i Alzheimers sygdom, Og bygge lasere til at køle atomer til en milliondel af en grad over absolut nul for at nævne nogle få.

Det rum, der understøtter naturvidenskab, er bemærkelsesværdigt forskelligt i det nyeste udstyr til undergraduate og graduate forskningsprogrammer. Skolen understøtter også et fagfaglig masteruddannelse på flere områder.

Placeringer

 • Houston

  Rice University Wiess School of Natural Sciences MS-102 P.O. Box 1892, 77005, Houston

 • Houston

  6100 Main St. E100 George R. Brown Hall, 77005-1827, Houston

  Spørgsmål