Keystone logo
Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Introduktion

Vi har et særpræg på Rice som en skole med en virkelig global ekspertise, engagement, der strækker sig fra oldtiden til fremtiden, og videnskabelig undersøgelse og forpligtelse til reel retfærdighed.

Humaniora forstås normalt som et sæt akademiske discipliner, der søger at undersøge og fortolke den menneskelige oplevelse - både enkeltpersoner og hele kulturer. Humaniora på ris beskæftiger sig med opdagelsen, bevarelsen og kommunikationen af fortid og nutid for at forstå dybere samfund samtidig med at man fremmer fantasien om en ny fremtid. Alligevel lever og trives vi også i nye rum ud over disciplinerne i vores samarbejdende og tværfaglige centre, programmer og mindreårige, som danner grundlaget for de mere fuldt integrerede og "bindende humaniora", vi søger at udvide.

Denne forbindelsesambition har til formål at understøtte banebrydende forskning, at innovere og transformere humanistiske studenterundervisningslokaler og at fremme vores ph.d.-programmer til national fremgang gennem tværfaglige ansættelsesinitiativer, fælles fakultetsudnævnelser, co-undervisede kurser, der falder sammen med discipliner, og en ny infrastruktur til støtte for samarbejdsforskning. Denne forbindelsesambition strækker sig ud over vores klasseværelser til lokale institutioner og offentligheder, der bygger på placeringen af Rice i Houston og dets bånd til Texas Medical Center, til Menil Collection, Museum of Fine Arts Houston og andre kulturinstitutioner samt Houstons stort landskab af etniske og religiøse samfund.

Vi inviterer dig til at slutte os til nogle af de største spørgsmål i vores tid - om hvem der er i centrum for medicinstudiet; om etik og moral i lyset af katastrofer om lovens og politikens plads i demokratiets fremtid; om den digitale kunst, der forbinder kunst og teknik; om substansen af reel retfærdighed og om formen og konsekvensen af et godt levet liv.

Placeringer

 • Houston

  South Main Street,6100, 77005, Houston

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål