Keystone logo
Rider University Kandidatuddannelsen
Rider University

Kandidatuddannelsen

Lawrence Township, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

01 May 2024

May 2024

USD 1.080 / per credit *

På campus

* yderligere gebyrer kan påløbe

Introduktion

Udvikl de tekniske og interpersonelle færdigheder for succes i revisorfaget og opfyld de 150 kredittimers krav til CPA-licens.

Få fart på din karriere og indtjeningspotentiale med Rider's Master of Accountancy (MAcc) uddannelsesprogram. Studer i en af kun to skoler i New Jersey med dobbelt AACSB-akkreditering inden for regnskab og forretning. Riders læseplan har et praktisk fokus på teknologi og dens indvirkning på regnskab, for at udstyre kandidater med de forretningsanalyse- og kommunikationsevner, der er nødvendige for at få succes. Fem specialiseringer er tilgængelige, herunder forretningsanalyse, økonomi og retsmedicinsk regnskab.

Master of Accountancy udvikler de tekniske og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i revisorfaget og opfylder kravene til 150 kredittimer for CPA-licens. Studerende kan vælge en koncentration inden for forretningsanalyse, økonomi, informationssystemer, sportsstyring eller retsmedicinsk regnskab. Denne tilgang giver eleverne mulighed for at tilpasse deres grader.

Mange fuldtidsstuderende går ind i MAcc direkte efter at have afsluttet deres bachelorgrad og tager dele af CPA-eksamenen under MAcc-programmet. De fleste deltidsstuderende i programmet er ansat i professionelle eller ledende stillinger og bringer erhvervserfaring at dele. Der er praktikmuligheder for MAcc-studerende.

Relaterede koncentrationer

  • Business Analytics
  • Finansiere
  • Forensic Accounting
  • Informationssystemer
  • Sport Management

Dual grad mulighed

Kombiner din Master of Accountancy (MAcc) med en Master of Science in Information Systems (MSIS) for at opbygge dine legitimationsoplysninger, færdigheder og vidensbase. Vores dobbelt-graders tilbud giver studerende mulighed for at optjene begge grader med færre samlede kreditter end at tjene graderne separat.

Professionel akkreditering

Rider University 's Norm Brodsky College of Business kandidat- og bacheloruddannelser er akkrediteret af AACSB International – The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Den første akkreditering blev opnået i 1993 og bekræftet regelmæssigt derefter. Derudover blev regnskabsprogrammet yderligere anerkendt for fremragende kvalitet med AACSB International Accounting Accreditation i 2000 og bekræftes også regelmæssigt.

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål