Keystone logo
University of Maryland College Park

University of Maryland College Park

University of Maryland College Park

Introduktion

Inspireret Business Education

I den globale økonomi kræver forretningssucces viden og færdigheder, der ikke er inspireret.

Robert H. Smith School of Business ved University of Maryland er inspireret erhvervsuddannelse vores forretning. Vores fakultet er i verdensklasse. Vores forskning er banebrydende. Vores læring er oplevelsesmæssig og forankret i den virkelige verden. Og vores elever lærer at tænke som iværksættere.

83784_Testudo.jpg

En af 12 gymnasier og skoler ved University of Maryland i College Park, Smith School er plugget i erhvervslivet, regeringen, nonprofit og professionelle netværk af Washington, DC, metroplex.

Vores samfund af lærde og praktikere er dybt støttende til at lære, mens de uddanner eleverne til at lykkes i en ofte omstridt markedsplads.

Vores brede vifte af programmer, certifikater og grader er designet til at forberede fagfolk til at ramme jorden i en verdensøkonomi, der er i flux, med teknologi og global konkurrence, der fremskynder tempoet i forandring.

For at gøre det tilbyder vi en bacheloruddannelse, speciale mastergrad, ph.d. og fuld tid, deltid, online og Executive MBA programmer.

Verdensøkonomien er i flux. Teknologi og global konkurrence accelererer forandringstakten. Iværksættere arbejder ubarmhjertigt for at finde de næste store ideer og få dem til at markedsføre og på skala. Fremtiden er usikker, men fyldt med grænseløs mulighed.

placering

 • Nr. 2 kandidatuddannelsesprogram (Financial Times, 2018)

 • Nr. 7 Executive MBA-program, USA (The Economist, 2018)

 • Nr. 9 online MBA-program (USNews

 • Nr. 9 fuldtids MBA-studerende tilfredshed, USA (Bloomberg Businessweek, 2016)

 • Nr. 11 Ph.d.-program, verden (Financial Times, 2014)

 • Nr. 15 deltid MBA-program, USA (USNews

 • Nr. 21 bacheloruddannelse, USA (USNews

 • Nr. 27 fuldtids MBA-program, USA (Financial Times, 2018)

 • Nr. 16 forskning, verden (Financial Times, 2018)
83783_OMBA07Jun18-134.jpg

Akademisk integritet

I Smith deler vi en fælles forpligtelse til at "gøre de rigtige ting på den rigtige måde." Vi forventer, at eleverne vil opføre sig med integritet, især hvad angår deres akademiske præstationer og holde dem ansvarlige for overtrædelser. Dette nyder ikke kun vores studerende nu - det vil en dag gavne deres karriere, virksomheder og samfund.

Dekans kontor er forpligtet til at skabe og fremme en integritetskultur hos Smith. Vi støtter og håndhæver principperne om akademisk integritet, der er foreskrevet af University of Maryland's Office of Student Conduct. Smith studerende overholder University of Maryland Honor Pledge:

"Jeg lover, at jeg ikke har givet eller modtaget nogen uautoriseret bistand til denne opgave / undersøgelse."

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • College Park

  Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park, , , College Park

  Spørgsmål