Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Kandidatuddannelsen i strafferet
Rochester Institute of Technology (RIT)

Kandidatuddannelsen i strafferet

Rochester, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 41.424 / per year *

På campus

* fuldtids årlig undervisning. Ekstra gebyrer kan muligvis påløbe. Stipendier og hjælpemidler er tilgængelige

Introduktion

Læs mere om, hvordan RIT håndterer coronavirus-krisen her

Oversigt

RITs kriminalsekretæruddannelse fremmer skabelsen af ny viden gennem aktiv forskning i agenturer og samfundet. Studerende lærer og anvender problemløsningskompetencer med rod i områder af individuel interesse med vægt på anvendt forskning. Graden gør det muligt for kandidater at komme ind i vellykkede karriere i strafferetlige organer, politisk analyse eller forfølge videreuddannelse i et strafferetligt ph.d.-program.

MS-graden i strafferetspleje understreger en tværfaglig tilgang til bystudier med fokus på offentlig sikkerhed. Programmet lægger vægt på uddannelse i politisk analyse og praksis, især da det er relevant for samfundsmæssige og bymæssige spørgsmål.

Programmet bygger på et fundament af lokalt relevant politisk forskning ved at give de studerende de kritiske færdigheder til at udføre sådant arbejde og erfaringen for at sikre succes i beskæftigelse eller i forfølgelse af yderligere kandidatstudier. Programmet giver eleverne et stærkt fundament i kriminologiske, strafferetlige teori og sociale videnskabelige forskningsfærdigheder, hvilket gør det muligt for kandidater at have succesfulde karriere i politisk analyse arena eller være parat til at forfølge avanceret studie ud over kandidatuddannelsen.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål