Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Introduktion

Højt rangeret af de fleste rangerende organisationer og med mere end 80 kandidatuddannelser inden for højtbetalende, efterspurgte felter og stipendier, assistentskaber og stipendier til rådighed, inviterer vi dig til at se nærmere på RIT .

Lad dig ikke narre af ordet "teknologi" i vores navn. På RIT vil du opdage et universitet af kunstnere og designere på den ene side og videnskabsmænd, ingeniører og virksomhedsledere på den anden side – en kollision mellem højre og venstre hjernehalvdel.

RIT fokuserer på anvendt læring - en "hands-on" tilgang, der involverer direkte anvendelse af færdigheder, teorier og modeller.

Vi tilbyder et højt investeringsafkast (ROI) i form af startløn og livstidsindtjening samt arbejdsglæde og personlig vækst.

Fleksible studiemuligheder omfatter online-programmer og evnen til at arbejde og studere. Mange af vores kandidatuddannelser er samarbejdende og tværfaglige, så du kan drage fordel af og udnytte styrkerne ved flere af vores gymnasier. Co-op (samarbejdsuddannelse) er et kendetegn for RIT, og kandidatstuderende har valgfri mulighed for at bruge et eller flere semestre ansat i en fuldtidslønnet stilling relateret til deres akademiske uddannelse. Der opkræves ikke undervisning, mens de er på co-op, og mange studerende bruger co-op indtjening til at hjælpe med at finansiere deres uddannelse.

Internationale studerende: Med en af de største lister over OPT-certificerede kandidatuddannelser på ethvert amerikansk universitet, kombineret med vores stærke ry blandt amerikanske arbejdsgivere, er RIT en af de mest succesrige med at placere studerende i OPT.

Vi tilbyder kandidatuddannelser inden for følgende områder:

 • Kunst, design og arkitektur
 • Virksomhed og ledelse
 • Kommunikation og digitale medier
 • Computer- og informationsvidenskab
 • Teknik og ingeniørteknologi
 • Miljøundersøgelser og bæredygtighed
 • Spildesign og udvikling
 • Sundhedsfag og lægevidenskab
 • Humaniora, Samfundsvidenskab og Uddannelse
 • Fotografi, film og animation
 • Videnskab og matematik
 • Udeklareret og individualiseret undersøgelse

Flere fordele ved RIT inkluderer:

 • Uovertruffen karriereforberedelse og arbejdsmuligheder, herunder et verdenskendt kooperativ uddannelsesprogram, der lader dig få værdifuld erfaring fra og eksponering for potentielle arbejdsgivere og tjene penge, mens du ikke betaler undervisning. Internationale studerende - RIT tilbyder 50+ STEM-udpegede kandidatprogrammer at vælge imellem, som alle er berettiget til OPT-udvidelse.
 • Fremragende investeringsafkast - 94,3% af vores seneste kandidatklasse er ansat, og den gennemsnitlige startløn for den klasse var $93.800.
 • Stærkt omdømme og placeringer - rangeret 105. blandt "nationale" amerikanske universiteter, 11. blandt topskolers co-op- eller praktikprogrammer og 48. blandt "bedst værdifulde" skoler i de seneste US News- rangeringer; en Money Magazine top-50 for at tilføje værdi; Morning Consult placerer RIT i den øverste tredjedel af de mest betroede amerikanske universiteter.
 • Lige muligheder for generøs økonomisk støtte - sidste år tildelte vi $40 millioner i bistand til 2.800 amerikanske og internationale kandidatstuderende
 • Karrierefremmende forskningsmuligheder med rigelige midler og ressourcer.
 • Sikker campus med en ideel beliggenhed lige uden for en blomstrende, tilgængelig, men ikke for stor by - et samfund, hvor racemæssig og tankemæssig mangfoldighed værdsættes og fejres.
 • Fleksibilitet til at arbejde og studere og 8.000 ledige studiejob på campus hvert år.
 • Fakultet, der elsker at undervise og vejlede dig og små klassestørrelser, der letter personlig undervisning.
 • State-of-the-art faciliteter på et campus anerkendt for innovation og bæredygtighed.
 • Diverse studerende - 2.600 internationale studerende fra 100 lande med ressourcer og støtte til at matche.
 • 140.000 velforbundne alumner til at hjælpe dig med at netværke.

Internationale studerende: Med en af de største lister over OPT-certificerede kandidatuddannelser på ethvert amerikansk universitet, kombineret med vores stærke ry blandt amerikanske arbejdsgivere, er RIT en af de mest succesrige med at placere studerende i OPT.

KOM TRIVS MED OS {{Preferred}}!

youtube.gif

Statistik

 • Internationale studerende:

  20%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  13 til 1

Campus funktioner

RIT har veludstyrede, state-of-the-art faciliteter, der sjældent matches på andre campusser. Vi har værktøjerne, teknologien og specialiserede rum, der vil forbedre og understøtte din læring. Udforsk og excel i et miljø rigt på det nyeste udstyr, software, studier, laboratorier og bekvemmeligheder. Det er et ideelt sted at lave, innovere og opdage. Princeton Review rangerer konsekvent RIT blandt de mest forbundne campusser i landet. Uanset om du er i klasseværelser, laboratorier, kollegier eller offentlige områder på campus, tilbyder vi gratis, direkte højhastighedsadgang til computere, der er svær at slå.

RIT er meget mere end dets akademiske faciliteter af høj kvalitet; det byder på mange indbydende rum på campus. Du finder pulserende steder for social og intellektuel aktivitet næsten overalt, hvor du kigger hen. Den fysiske skønhed af campus kommer fra et samspil mellem naturlige og parklignende omgivelser med moderne bygninger, arkitektoniske træk og kunstværker fremtrædende udstillet. Komfortable rum på hele campus tilbyder steder at slappe af eller arbejde på projekter og teamopgaver.

Derudover har vores samfund på mere end 18.000 studerende, fakulteter og medarbejdere forpligtet sig til at fremme bæredygtighed på alle områder - i akademiske programmer og forskningsinitiativer, i vores campusdrift og forbrugspraksis og i bestræbelser på at fremme social bæredygtighed inden for RIT familie. Ved at gøre campus mere miljøvenlig og ved at engagere os i og lære mere om bæredygtig praksis kan vi tage skridt nu for at sikre, at campus, Rochester-området og den større verden, vi lever i, bliver renere, sundere og mere beboelig. i morgen, end de er i dag.

  Indlæggelser

  For at være berettiget til at ansøge om et hvilket som helst RIT-graduate-program skal du have (eller være i forventning om) en baccalaureate-grad (eller tilsvarende) fra et akkrediteret universitet eller college. Erhvervserfaring er ikke påkrævet.

  Det er hurtigt og nemt at ansøge til RIT. Vores online ansøgning vil typisk tage dig 15-20 minutter at udfylde, og du kan komme i gang og indsende din online ansøgning med eller uden det påkrævede ansøgningsgebyr og understøttende dokumenter. Ansøgning til alle kandidatuddannelser kræver indsendelse af en onlineansøgning og følgende understøttende dokumenter: $65 ansøgningsgebyr, personlig erklæring, CV og bachelorudskrifter.

  De fleste programmer kræver anbefalingsbreve. Yderligere krav varierer efter program og kan omfatte en skriftlig prøve, portefølje eller en adgangsprøve (GRE eller GMAT).

  Når du ansøger, begynder du med at oprette en GRATIS portalkonto. Fra din personlige optagelsesportal kan du starte og administrere din ansøgning. Portalen giver en tjekliste til at hjælpe med at bestemme eventuelle yderligere materialer, du har brug for for at fuldføre din ansøgning. Din ansøgning vil blive sendt til gennemgang til optagelsesudvalget, når alle nødvendige emner er indsendt.

  Visumkrav

  Vores team er her for at hjælpe dig med at forstå de næste trin for at ansøge om dit studievisum. For at ansøge om et studievisum kræver amerikanske regeringsbestemmelser, at internationale studerende demonstrerer, at de har tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at dække udgifterne til undervisning, gebyrer, forsyninger og leveomkostninger i mindst ni måneders fuldtidsstudie.

  Internationale studerende, der skal ansøge om et studievisum, skal indsende et originalt kontoudtog til RIT, der viser det tilgængelige beløb for deres uddannelse.

  Stipendier og finansiering

  RIT tildeler mere end $40 millioner i meritstipendier og assistentskaber til kandidatstuderende hvert år. Stipendier spænder fra 10% - 40% af undervisningen. Priser er baseret på en ansøgers akademiske ekspertise. Mange ting tages i betragtning, når der tildeles stipendier - bachelorkarakterer, eksamensresultater for kandidatplaceringer og din forskning og arbejdserfaring spiller ind.

  Graduate assistentships tilbydes til fuldtids immatrikulerede kandidatstuderende for at tjene som undervisnings-, forsknings- eller administrative assistenter. Graduate Assistants modtager løn (bestemt af den afdeling, der foretager udnævnelsen) til gengæld for udført arbejde. Mange færdiguddannede assistenter modtager også eftergivelse af undervisning (dvs. undervisningsstøtte) ud over at modtage løn for assistentopgaver.

  Kandidatstuderende kan tildeles både stipendier og assistenter. Disse finansieringsmuligheder er de samme for både amerikanske og internationale ansøgere.

  Valgfri Co-Op: kooperativ uddannelse er lønnede arbejdsopgaver med virksomheder og organisationer rundt om i USA og i udlandet. Co-op giver studerende mulighed for at bruge et eller flere semestre ansat i en fuldtidslønnet stilling relateret til deres akademiske program, før de dimitterer. Mange studerende bruger andelsindtjening til at finansiere deres uddannelse. Studerende betaler ikke undervisning og gebyrer, mens de er på co-op.

  Arbejdsstudie: Kandidatstuderende, der studerer på fuld tid, kan ansøge om at arbejde deltid på campus. RIT har mere end 7.000 ledige job hvert år, og studerende arbejder typisk 10 – 20 timer om ugen. Internationale studerende, der studerer på et F-1- eller J-1-visum, kan arbejde op til 20 timer om ugen på campus og 40 timer i pauser.

  Rullende ansøgningsfrister

  De fleste af vores programmer tilbyder "rullende" ansøgningsgennemgang - der er ingen specifik deadline for ansøgninger; ansøgninger vil blive accepteret og gennemgået i løbet af året.

  Ranglister

  US News & World Report

  • Placeret som nr. 105 i kategorien "Nationale universiteter" (2023)
  • Lige nummer 11 blandt topskolers co-op- eller praktikprogrammer (2023)
  • Placeret som nr. 48 blandt "skoler med bedste værdi" (2023)
  • 41. "mest innovative skole"

  Princeton Review

  • Opført i 2022-udgaven af The Best Value Colleges: 200 skoler med enestående ROI for din undervisningsinvestering
  • Opført i 2022's "Bedste 388 gymnasier"

  Money Magazine - et af dets bedste gymnasier (2023)

  Morning Consult - 37. mest betroede universitet (2022)

  Times Higher Education

  • Placeret som 155. blandt amerikanske gymnasier i The Wall Street Journal/Times Higher Education -placeringer, hvilket placerer RIT blandt de 25 bedste procent af gymnasier og universiteter i landet.

  Studenterudvekslings- og besøgsprogrammet

  RIT er blevet rangeret blandt de bedste amerikanske skoler for internationale studerende til at beskæftige sig med efteruddannelse inden for både STEM- og ikke-STEM-felter.

  Studenter- og udvekslingsbesøgsprogrammet udnævnte RIT til en af de 100 bedste skoler på to lister relateret til valgfri praktisk uddannelse før og efter eksamen.

  Studenterklæringer

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Spørgsmål