
Master of Science in Dietetics and Nutrition
Rochester, USA
VARIGHED
2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid, Deltid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
USD 2.257 / per credit
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Registrerede diætister ernæringseksperter (RDN) engagerer mennesker i alle aldre, kulturer, sundhedsproblemer og socioøkonomiske niveauer for at imødekomme en række ernæringsmæssige behov. RDN'er er dygtige sundhedspersonale, der anvender kunsten og videnskaben om mad og ernæring på individuelle, institutionelle, organisatoriske, samfunds- og befolkningsniveauer.
RIT's Master of Science i diætetik og ernæring
Dette program, der har til huse i Wegmans School of Health and Nutrition, har en dynamisk læseplan, der adresserer nye forbindelser mellem teknologi og sundhed. Ud over at opfylde alle kompetencer til entry-level-praksis som et RDN af Accreditation Council for Education in Nutrition and Dietetics (ACEND) – det førende akkrediteringsorgan for programmer i ernæring og diætetik – demonstrerer kandidater forskningsekspertise gennem færdiggørelsen af et speciale, der omfatter teknologi som et aspekt af ernæring og diætetiske praksis.
Programfakultetet har doktorgrader og er registrerede diætist-ernæringseksperter med professionel ekspertise inden for en bred vifte af emner. Efter endt uddannelse vil du være parat til at praktisere i en række forskellige miljøer, herunder hospitaler, klinikker, universiteter, forskningsfaciliteter, fødevare- og medicinalvirksomheder, offentlige sundhedsorganisationer, offentlige myndigheder, kommunikations- og marketingfirmaer, professionelle sportsorganisationer, kommercielle madservicevirksomheder, og virksomhedernes trivselsenheder. Gennemførelse af MS-graden i diætetik og ernæring opfylder kursets arbejde og overvågede erfaringsbaserede læringskrav for at deltage i den registrerede diætist/ernæringsekspert-eksamen.
At blive en registreret diætist ernæringsekspert (RDN)
Følgende er de nødvendige trin for at blive en registreret diætist ernæringsekspert:
- Succesfuld gennemførelse af MS i diætetik og ernæringsgradskrav.
- Bestå Kommissionen om diætetisk registreringslegitimationseksamen for diætister.
Ud over RDN's faglige legitimation har et flertal af stater i øjeblikket lovbestemmelser (licens/certificering) vedrørende professionel regulering af diætister og/eller ernæringseksperter. Oplysninger om statutters vedtægter leveres af Academy of Nutrition and Dietetics.
Akkreditering
Pre-Candidate Accreditation Statement
Rochester Institute of Technology har søgt til Accreditation Council for Education in Nutrition and Dietetics (ACEND) og er i berettigelsesansøgningsprocessen for akkrediteringskandidatur til MS i diætetik og ernæring.
Accreditation Council for Education in Nutrition and Dietetics (ACEND) udgav Future Education Model Accreditation Standards for programmer inden for ernæring og diætetik. Disse akkrediteringsstandarder integrerer didaktisk kursusarbejde med overvåget erfaringslæring i en kompetencebaseret læseplan designet til at forberede ernærings- og diætetikere til fremtidig praksis.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Studerende, der er interesseret i kulturel kompetence, sociale determinanter for sundhed, adfærdsmæssig sundhedsintegration og tværprofessionel plejekoordinering opfordres til at ansøge om stipendier forbeholdt RIT MS i diætetik og ernæringsstuderende i AHEC Scholars Program. Udvalgte studerende kan anvende deres RIT Exeriential Learning-timer mod stipendiekrav. Fordelene ved deltagelse inkluderer et økonomisk stipendium, adgang til aktuelle, forskningsbaserede, ikke-kliniske online læringsmaterialer og mere.
Læreplan
Kursus
Første år
- Medicinsk ernæringsterapi I
- Medicinsk ernæringsterapi II
- Ernæring gennem hele livscyklussen
- Avanceret ernæringsvidenskab
- Forskningsmetoder i sundhed og velvære
- Folkesundhed, risikoidentifikation & Management
- Ledelse af kulinariske og fødevaresystemer
- Ernæring i lokalsamfund og folkesundhed Superviseret eksperimentel læring
- Ledelse af kulinariske og fødevaresystemer Superviseret eksperimentel læring
Andet år
- Ledelse af sundhedssystemer II
- Formidling og implementering af videnskab for sundhed og velvære
- Ernæringsvurdering og -rådgivning
- Klinisk ernæring - vejledt erfaringsbaseret læring
- Sundhed & Velfærdsledelse Speciale 6
- Valgfag i statistik*
* Valgfaget statistik kan opfyldes af enten STAT-614, MATH-655 eller PSYC-640.
Valgfag til programmet
- Projektledelse
- Træningsfysiologi
- Forskning i træningsvidenskab
- Integrerede sundhedssystemer & Folkesundhed
- Kulturel kompetence i global sundhed
- Ledelse af sundhedssystemer I
- Strategisk markedsføring i sundhedssektoren & Kommunikation
- Økonomistyring i sundhedsvæsenet I: Principper & Praksis
- Kvalitet i sundhedssystemer & Organisatorisk læring
- Teknologi og fremtidens arbejde
- Ledende menneskelige ressourcer
- Ledelse af forandring
- Mangfoldighed på den globale arbejdsplads
- Ledelse af teams i organisationer
- Marketingkoncepter og kommercialisering
- Internet markedsføring: Strategi & Taktik
- Integrative tilgange til sundhed
- Ernæring i samfundet
- Kandidat i udviklingspsykologi
- Socialpsykologi på kandidatniveau
- Læsninger i offentlig politik
- Politisk analyse på kandidatniveau
- Beslutningsanalyse for kandidater
- Evaluering og forskningsdesign
- Strategisk fremsyn og innovation
- Kunden i centrum
- Serviceanalyse
- Ledende innovation
- Designtænkning og kreativitet
- Anvendte lineære modeller - Regression
- Undersøgelsesdesign og analyse
- Design og analyse af kliniske forsøg
- Analyse af kategoriske data
- Principper og praksis for sundhedsuddannelse
- Uddannelse og evaluering inden for sundhed og ernæring
- Selvstændigt studie
Karrieremuligheder
Ændringer i sundhedsvæsenet er med til at gøre diætetikere og ernæringsprofessionelle meget eftertragtede for fremragende karrieremuligheder. Nu, mere end nogensinde, praktiserer RDN i en lang række indstillinger, herunder:
- Hospitaler
- Klinikker
- universiteter
- Regerings kontorer
- Forskningsfaciliteter
- Fødevare- og medicinalvirksomheder
- Folkesundhedsorganisationer
- Journalistik
- Marketing
- Sportsnæring
- Kommerciel Food Service Operations
- Virksomheders trivselsenheder
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.