Keystone logo
Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Introduktion

Rocky Mountain College er en lille privat liberal kunstinstitution med fokus på akademisk succes og personlig vækst. Rocky Mountain College er det ældste college i Montana, grundlagt i 1878. Dets historie viser en forpligtelse til ekspertise og åbenhed over for alle synspunkter. Kollegiet finder styrke ved at tilslutte sig en liberal kunsttradition og arven fra praktisk træning til specifikke karrierer.

Rocky Mountain College campus fylder cirka 60 parklignende acres i et boligområde i Billings. Stedsegrønne træer, buske og stauder gør campus særligt indbydende for vores omkring 1.000 tilmeldte studerende. Billings tilbyder alle fordelene ved et storbyliv med Montana-gæstfrihed i den lille by.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Billings

    1511 Poly Drive Billings, , Billings

Spørgsmål