Keystone logo
Roma Tre University

Roma Tre University

Roma Tre University

Introduktion

Roma Tre University er en ung universitetstanke for unge. Grundlagt i 1992, er det vokset hurtigt både med hensyn til studerende og de udbudte kurser.

Det har opnået en fremragende vurdering blandt de mest fremtrædende akademiske placeringer, især inden for de yngre universiteter.

Roma Tre University er organiseret i 13 afdelinger, der tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser, postgraduate og avancerede kurser, ph.d.'er og specialiseringsskoler.

Et dynamisk, moderne og internationalt universitet, der straks er blevet identificeret som den vitale løftestang for byudviklingen i hovedstaden, inden for hvilken det nu er dybt forankret, der bidrager til at ændre byens identitet med en vedvarende proces med omstrukturering og genbrug af forladte industribygninger, omdanne dem til fabrikker for viden og forskning.

Blandt dets grundlæggende værdier antager Roma Tre fremme og organisering af international forskning af høj kvalitet, ekspertise inden for videregående uddannelse, såvel som i udvikling og formidling af viden, miljøbeskyttelse, international solidaritet, principperne om ligestilling mellem kønnene og evaluering og anerkendelse af fortjeneste.

Undervisning og forskning på alle disciplinære områder interagerer konstant og retter sig mod en global verden og fremmer således opgradering og berigelse af viden; de kombinerer deres handling med den tredje mission, der betragtes både som teknologioverførsel og som en fremskrivning af videregående uddannelsesaktiviteter på territoriet.

Den internationale dimension betragtes som et strategisk aspekt af universitetet, som bl.a. overholder de inspirerende principper fra Magna Charta Universitatum og identificerer sig med principperne og værktøjerne i det europæiske forsknings- og videregående uddannelsesområde.

Placeringer

  • Rome

    Via Ostiense, 159, 00154, Rome

    Spørgsmål