Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Introduktion

Ledelsesuddannelse og forskning i ekspertise

Rome Business School er et Rom, Italien, baseret institut for ekspertise, der er dedikeret til ledelsesuddannelse og -forskning, der opererer internationalt med alumner fra mere end 140 lande over hele verden. Det sigter mod at bidrage til at lukke kløften mellem den akademiske og jobverdenen ved at køre ledelsesuddannelseskurser, der er designet til at overføre den viden, der er nødvendig for at kickstart eller vokse professionelle karrierer eller forretningsaktiviteter. Rome Business School mission er at hjælpe iværksættere, ledere og fagfolk med at nå deres fulde kompetencepotentiale og forbedre deres etiske tilgang til både forretning og arbejde, så de kan bidrage til udviklingen af økonomisk menneskelighed og et mere velstående og retfærdigt samfund , hvor den centrale rolle, som personen spiller, anerkendes og værdsættes. Rome Business School foredrag kan deltages fleksibelt enten på campus i Rom eller fra det sted, du vælger, gennem dets seneste generations fjernundervisningsværktøj.

Kulturel og professionel udvikling

Baseret i Rom, men aktiv i hele Italien og internationalt, giver Rome Business School kandidater, fagfolk og iværksættere muligheden for at udvikle deres kompetencer inden for ledelsesdiscipliner baseret på de bedste internationale standarder og således hjælpe dem med at blive konkurrencedygtige i jobbet, professionelle og iværksætter markeder.

Certificeret kvalitet

Alle Rome Business School i Rome Business School har opnået ISO 9001: 2008-certificering, der anerkender de bedste kvalitetsstandarder for vores træningsaktiviteter. ISO 9001: 2008-godkendelsen anerkender, at vores organisation implementerer kvalitetssystemer, der giver grundlaget for fremragende kundetilfredshed, medarbejdermotivation og kontinuerlig forbedring. Kurserne tilbyder de højeste niveauer af undervisningskvalitet og nøje pleje af deltagernes behov. Den personaliserede hjælp fra ekspertlærere, rigdom af læringsmateriale og omhyggelig kontrol af læringsfremskridt sikrer uddannelseskursernes maksimale effektivitet.

Akkreditering

Thee Rome Business School er blevet anerkendt af MIUR (det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning) som et forskningscenter og er opført i det nationale forskningsregister med koden 61598, og det er lovligt anerkendt og godkendt af den italienske republik og afdeling af handel. Rome Business School er officielt registreret som en deltagende organisation af Generaldirektoratet for Uddannelse og Kultur og udøvelsesbureauet for uddannelse, audiovisuel og kultur i Europa-Kommissionen med deltageridentifikationskoden (PIC) n. 937.625.960.

Mission

Rome Business School mission er at uddanne iværksættere, ledere og fagfolk til et niveau af ekspertise i deres kompetence og deres etiske tilgang til forretning og arbejde, der er i stand til at spille en rolle i udviklingen af økonomisk menneskehed og samfundets mere velstående, retfærdige og respekterer individets centrale rolle.

Internationalt perspektiv

Rome Business School er en international institution, der allerede har været vært for studerende fra mere end 140 lande. Derudover er Rome Business School stolt over at benytte sig af et internationalt fakultet på primærniveau, et udtryk og bærer af den mest moderne viden om ledelse og iværksætteri. Rome Business School beskæftiger universitetslæsere, virksomhedstrenere, konsulenter, ledere og iværksættere, der er valgt på grund af deres beviste erfaring og færdigheder. Fakultetet har en stærk multikulturel hældning med repræsentanter fra forskellige baggrunde og nationaliteter. Det vil synergistisk forlade dig med en viden om din personlige udvikling. Vores udvalgte fornyede og meget kompetente formatorer vurderes og vurderes altid af studerende takket være vores kvalitetssikringssystem. Rome Business School udvikler et internationalt didaktisk og virksomhedsnetværk takket være flere partnerskaber med handelsskoler, universiteter og virksomheder.

Hvorfor os

Et fremragende træningstilbud, udviklet gennem omhyggelig analyse af de bedste internationale oplevelser, for at garantere dig en konkurrencefordel på markedet.

Et moderne uddannelsestilbud: vi tilbyder kurser om de mest avancerede ledelsesmæssige tendenser og teknikker, såsom interkulturel ledelse og forretningsorienteret brug af sociale medier.

Højtkvalificerede lærere: alle Rome Business School lærere er universitetslæsere, undervisere og ledere, der er omhyggeligt udvalgt på grundlag af deres beviste professionalisme og erfaring, der er i stand til at overføre studerende både en veldefineret begrebsmæssig ramme og værdifulde referencer til konkret professionel praksis.

Karriere-service: et sæt af personaliserede tjenester designet til at hjælpe vores studerende med at få adgang til eller udvikle sig på jobmarkedet (praktikmuligheder, en CV-gennemgang, inkludering i vores database, support til ledelse af jobsamtale, netværk med virksomheder, ledere og fagfolk).

Alumni-netværk og samfund: deltagere på vores kurser optages af retten til Rome Business School Alumni Network, et netværk, der giver dem mulighed for at forblive i kontakt med alle alumner og lærere, til at udveksle erfaringer og dele projekter og faglige udviklingsmuligheder.

Et loyalitetskort, der giver dig mulighed for at samle point og få rabatter på vores træningskurser.

Unikt læringsindhold og studiemateriale: alle Rome Business School kurser involverer banebrydende undervisningsindhold i tråd med de bedste internationale standarder og opdateres konstant baseret på de nyeste kulturelle tendenser. Med hvert kursus modtager deltagerne også et væld af dokumentation og forslag til mulige yderligere dybdegående undersøgelser.

En bred vifte af fleksible studiemetoder, der imødekommer alle krav og gør det muligt for deltagerne at afbalancere deres læringsforpligtelser med deres personlige og professionelle engagement. Masterkurser, specialiseringskurser og et fyldt katalog over korte kurser designet til at imødekomme alle dine læringsbehov. Kurser kan tages på campus, eksternt og internt.

En anvendt undervisningsmetode: alle kurser inkluderer øvelser og realistiske casestudier, som kæler undervisningen og gør den virkelig værdifuld for jobmarkedet.

Læringsmuligheder

Rome Business School kurser undervises på engelsk, og de kan deltages, baseret på præferencer, enten On-Campus eller Online, med følgende muligheder:

Undervisningssprog

italiensk

Fuld tid

Foredrag holdes fra mandag til torsdag.

Executive

Foredrag holdes lørdag hele dagen.

Professionel

Foredrag holdes tirsdag eller torsdag fra kl. 19 til 20.30

Fjernundervisning

Til denne mulighed benytter Rome Business School en avanceret online platform, hvorigennem du kan følge foredrag med fuld video og lyd, interagere i realtid i lyd og video med læreren og de andre deltagere og samarbejde og del dokumentation

I huset kan kurserne også tages internt - direkte hos din virksomhed, agentur, organisation eller professionelle hovedkvarter.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Italy Online

    Italy Online, Italien

    Spørgsmål