Keystone logo
Rome Business School International Master i energiledelse
Rome Business School

International Master i energiledelse

Rome, Italien

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.900

På campus

Introduktion

Denne Master giver de studerende specifikke færdigheder inden for energigrundlag, teknologier, industrier og markeder, politikker og strategier, der adresserer udfordringerne ved investeringer og teknologiske løsninger.​Programmet giver en fremragende forbindelse til energiens verden og et solidt fundament for en international professionel karriere i energirelaterede roller.

International Master i energiledelse

Energisektoren, der dækker udvinding, produktion og distribution, beskæftiger direkte i EU omkring 1,6 millioner mennesker og genererer yderligere 250 milliarder euro til økonomien, svarende til 4 % af værditilvæksten af ​​den ikke-finansielle EU-erhvervsøkonomi.

Master i energiledelse reagerer på de betydelige ændringer i branchen på grund af den stigende efterspørgsel efter energi, bæredygtig udvikling og grøn omstilling over hele verden, og forbereder fagfolk med de specifikke færdigheder, der kræves af industrien.

Form din professionelle vej gennem 4 søjler:

Ægte forbindelse med virksomheder

Et internationalt netværk af partnervirksomheder, der direkte vil påvirke den studerendes akademiske erfaring gennem Business Practice LAB, virksomhedsbesøg, øvelser i klassen og eksklusive undervisere, der vil henvende sig til masterens teoretiske indhold til den aktuelle professionelle virkelighed.

internationalitet

Rome Business School er stolt den mest internationale handelsskole i Italien. Hver dag er vi i stand til at fordybe vores studerende i et stimulerende miljø takket være vores internationale fakultet. vores klasse med blandet etnicitet og vores eksklusive erfaring: Bootcamps. Studerende vil have mulighed for at deltage i boot camps i Silicon Valley, Barcelona, ​​Paris, Qatar, Lagos, Rom og Toscana.

Professionel indflydelse

Vores mål er at have en sand indvirkning på vores studerendes professionelle karriere, både gennem det akademiske og gennem vores karrieretjenester. Ud over forelæsningerne leverer vores Masters forskellige tjenester til at opbygge vores studerendes profiler gennem strukturerede karriereservices, virksomhedsmøder fra internationale topvirksomheder, Company Shadowing eller Individual Coaching-sessioner og soft skills-programmer.

Højere Formål

Efter vores motto, Better Managers for a Better World, tror vi på ledere, der bygger virksomheder med et højere formål. Til det vil vi uddanne ledere til at være ansvarlige og innovative og til at drive forandringer i samfundet fra deres egne virksomheder.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål