Keystone logo
© Rome City Institute
Rome City Institute

Rome City Institute

Rome City Institute

Introduktion

Rome City Institute er en international skole baseret i centrum af Rom, Italien. Vi tilbyder en bred vifte af akkrediterede uddannelsesprogrammer - gymnasier, mellemår, bachelor- og kandidatuddannelser. Alle programmer undervises på engelsk, med mulighed for at tage italienske klasser for dem, der ønsker at lære sproget. Med en gradueringsprocent på 87 % og næsten 90 % af kandidaterne, der finder et job inden for den ønskede branche, er Rome City Institute det rigtige valg til din fremtidige karriere.

Vores undervisningsmetode er integreret: forelæsninger ledsages af interaktive aktiviteter såsom strategiske samtaler, debatter og diskussioner om nye temaer i den offentlige sfære. Alle professorer kan prale af prestigefyldte akademiske og professionelle karrierer inden for deres forskellige ekspertiseområder. Mange har stor erfaring på nationalt og internationalt plan og tilhører ofte vigtige strategiske netværk. Med studerende, der kommer fra 50+ lande, er vores mål at tilbyde et virkelig internationalt og mangfoldigt miljø, hvor studerendes succes er kernen i Rome City Institute mission.

Vores campus er beliggende i hjertet af Rom, hvilket gør vores beliggenhed yderst tiltalende for de studerende, der ønsker at opleve et internationalt miljø, men også vores rige italienske kultur og skønheden i vores land. Rome City Institute er også den eneste italienske institution, der tilbyder et konkurrencedygtigt atletisk program med 11 tilgængelige sportsgrene og muligheder for at være en del af vores professionelle akademi.

Studerende-atleter kan træne og spille officielle kampe i 9 måneder, hvor de oplever både kollegiale og klubkonkurrencer. Vores mission er at give vores studerende og studerende-atleter de nødvendige værktøjer til at få succes både akademisk og atletisk, mens de lever en enestående oplevelse i Rom.

Hvorfor Rome City Institute ?

Rome City Institute er den eneste italienske institution, der giver internationale studerende-atleter mulighed for at kombinere en uddannelse af topkvalitet med muligheden for at dyrke sport på et højt niveau

Vi er Rom by

Rome City Institute er den eneste institution i Italien, der kombinerer en international uddannelse med muligheden for at dyrke konkurrencesport i Italien.

Vores mission er at give vores studerende-atleter de nødvendige værktøjer til at få succes i både den akademiske og atletiske verden. Alt sammen mens du lever ud af en oplevelse, der er en gang i livet i Rom.

Vores historie, født til at lede spillet.

Rome City Institute er en historie om succes opnået af hårdt arbejde og professionalisme. En ambitiøs idé, der blev en følelse af italiensk stolthed på internationalt plan. At kombinere en international uddannelse med at dyrke sport på et højt internationalt niveau, for at forberede sig til en fremtidig rolle i den professionelle idrætsverden.

Statistik

 • Internationale studerende:

  78%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  30 til 1

Indlæggelser

Vores optagelsesproces er ligetil, og den involverer tre enkle trin: ansøgningsprocessen, profilevaluering og optagelsesdokumenter. Du vil blive assisteret af vores optagelseskontor hele tiden og vil blive guidet gennem hvert trin.

Krav & Deadlines

Rome City Institute driver en rullende optagelsesproces med præference givet til tidlige ansøgere. For at overholde deadlines for studerendes visum opfordres studerende uden for EU/EØS til at udfylde deres ansøgninger mindst tre måneder før semesterstart.

Krav til bacheloruddannelsen

 • Gymnasieeksamen;
 • Minimum GPA på 2,5
 • (hvis lidt lavere, vil yderligere dokumentation være påkrævet);
 • Engelskfærdigheder (ikke-engelsktalende) TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105

Graduate Program Krav

 • Bachelorgrad eller mindst 96 college-kredittimer;
 • Minimum GPA på 2,5 (hvis lidt lavere, vil yderligere dokumentation være påkrævet);
 • Mindst 3 års erfaring som spiller, træner eller i sportsrelaterede stillinger; Engelskfærdigheder (ikke-engelsktalende)
 • TOEFL iBT 79, IELTS 6.5, Duolingo 105.

Visumkrav

Studerende fra Den Europæiske Union (EU) eller EFTA-lande (Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz) kan rejse ind i Italien med et gyldigt pas eller EU-id-kort og kan forblive i Italien uden visum i løbet af deres studier.

Hvis du er en ikke-EU-studerende, er du forpligtet til at få et studentvisum type D (visum til længerevarende ophold, der er gyldigt i mere end 90 dage) inden du rejser ind i Italien. Studievisum i Italien udstedes af italienske ambassader eller generalkonsulatkontorer i dit oprindelsesland. Når du er officielt forpligtet til Rome City Institute , vil vores juridiske afdeling hjælpe dig hele vejen, så du kan få et VISA.

Stipendier og finansiering

Vi værdsætter dit talent. Er du berettiget til et stipendium?

Vi er forpligtet til at give vores studerende uddannelse af højeste kvalitet, og vores undervisning og gebyrer afspejler denne dedikation til akademisk ekspertise. Vores undervisning og gebyrer dækker ikke kun udgifterne til klasseundervisning, men også støttetjenester, der forbedrer den overordnede akademiske og atletiske oplevelse.

Studenterklæringer

Placeringer

 • Rome

  Via del Casale di San Pio V, 44, 00165, Rome

  Spørgsmål