Keystone logo
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Introduktion

RUFA, virkelige drømme og konkrete projekter

RUFA, Rome University of Fine Arts, er et multidisciplinært, internationalt uddannelsescenter - juridisk anerkendt af Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning (MIUR) - der tilbyder autoritative, innovative kurser inden for kunst, design og kommunikation. RUFA arbejder i samarbejde med anerkendte fagfolk og prestigefyldte virksomheder og garanterer sine studerendes teoretiske forberedelse par excellence, foruden konstant opdateret metodisk-operationel vejledning, mens man holder et skarpt øje med arbejdspladsen og aktuelle markedstendenser. Etableret i 1998 med det formål inden for et enkelt akademi at opfylde ambitionerne for italienske og oversøiske studerende og dets grundlægger, Maestro Alfio Mongelli, RUFA tilbyder bachelor- og masteruddannelser, der fuldt ud reagerer på moderne kunstneriske og kulturelle kontekster , der giver en kunstnerisk uddannelse af højeste kaliber og stærke, konkrete fremtidige beskæftigelsesmuligheder.

Opdateret og stimulerende uddannelsesforslag

RUFA tilbyder et stort sæt træningsforslag, der inkluderer nogle af de mest spændende og efterspurgte studieområder. Vejledt og rådgivet af lederne af afdelingen for billedkunst og afdelingen for design og brugskunst/nye teknologier for kunsten, kan studerende på RUFA vælge deres fremtidige professionelle karriere blandt ti forskellige bacheloruddannelser:

Maleri / Skulptur / Scenografi / Grafisk design / Tegneserier og illustration / Design / Biograf / Fotografi/Bæredygtig modedesign/Multimedia & Game Art

Otte Master of Arts uddannelser:

Multimedie Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animation og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafisk Kunst.

For seniorer og alle studerende, der har behov for yderligere specialiseret uddannelse, tilbyder RUFA også flere korte kurser, master- og videregående uddannelseskurser. 1° niveau akademisk master i:

Art Curating & Management / Biograf & New Formats Produktion / Design Management

I mange år nu har RUFA arbejdet intensivt i partnerskab med det prestigefyldte KDU University College i Malaysia, hvor de i fællesskab har etableret en Master i Visual and Innovation Design-program. Mellem de to universiteter er der udviklet en meget dynamisk, kulturel udveksling og deling af ideer og design, rettet mod uddannelsesmæssig berigelse af studerende indskrevet på begge institutioner. Interpenetrationen mellem gammel og nutidig tradition er blot en kulturel dragt, som det romerske universitet deler med sin malaysiske pendant. I de senere år er relationerne mellem de to institutter blevet yderligere fremmet takket være stipendiepriser. RUFA og KDU University College er fuldstændig enige om de enorme muligheder for vækst, som denne synergi giver, faktisk Hon Wei Min, vicepræsident for det malaysiske universitet, har udtalt: "Vi er overbevist om, at vores studerende kan lære meget af stor værdi af RUFA som så kan flyttes hjem igen. Begge vores lande har en ekstremt gammel kulturarv, kombineret med en lige så stærk ånd for kunstnerisk udtryk, og mødet og sammensmeltningen af de to kan kun give anledning til mange nye, positive ideer. Vi tror på dig, og du tror på os”.

Det underliggende mål er altid at gøre os modtagelige for forurening mellem forskellige sprog, tværgående, forskning og eksperimenter.

Skræddersyet metode

RUFA-uddannelsesmetoden er baseret på en fremtrædende og specialiseret undervisningsmetode, der har til formål at slutte sig til universitetsuddannelsen og faglig uddannelse.

I løbet af deres RUFA-studieår kan eleverne deltage i laboratorier, workshops, erfaringsundervisning, udstillinger, præsentationer og debatter. Disse er alle moderne og effektive værktøjer, der bringer eleverne tættere på den professionelle arbejdsstyrkes realitet. For at få mest muligt ud af deres studier opfordrer RUFA eleverne til at udnytte de mulige muligheder for at opbygge et solidt teoretisk og praktisk fundament. De kan så skabe inspireret kunst, der kombinerer tværfaglig forurening, tværgående berigelse og innovativt eksperiment.

Fordi RUFA er moderne, sigter det på at undervise og træne med sit hjerte sat på tradition og dets sind projiceret ind i fremtiden.

Glancing tilbage i tiden, mod fremtiden

At studere kreativ kunst i en atmosfære forurenet med stimuli og fremkalder af højest mulig relevans giver uundgåelige fordele. Rom var renæssancens meget vugge og stadig i dag er byens historiske og kunstneriske arv et emblem af verdensomspændende berømmelse. Alligevel er Rom også en stadigt skiftende by, hvor dynamiske, spændende nye sprog gør det til en scene for nye, spændende moderne trends. Den store mangfoldighed, der tilbydes i byens museer og gallerier, er det mest oplagte testamente herfor. Faktisk har Rom ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med begivenheder og initiativer, der kommer under banner af nye trends og spænder fra kunst til musik og endda tegneseriearbejde.

Gå ikke ud på chancen for at studere midt i turbine-motoren af ​​kunstneriske stimuli, som er Rom. At studere her betyder at træde ind i fremtidens historie!

Placeringer

  • Rome

    Via Lariana, 8, , Rome

    Spørgsmål