Keystone logo
Rose Bruford College

Rose Bruford College

Rose Bruford College

Introduktion

Rose Bruford College har tilbudt scenekunstuddannelse i næsten 75 år i London-bydelen Bexley, der ligger 25 minutter fra det centrale London. Postgraduate-udbuddet på kollegiet fungerer på globalt plan med lokaler i London, Connecticut, Berlin og mere. Vi sigter efter at opnå social og kulturel påvirkning ved at levere uddannelse af højeste kvalitet med specialistkurser kendt for deres transformerende læringsoplevelser. Vi kæmper for mangfoldighed, idet vi tror på, at en global blanding af mennesker er en integreret del af vores samfund til et mere innovativt og inkluderende sted at studere og arbejde. Vores læringsetos er forankret i kunstnerskab, samarbejde, fællesskab, opdagelse, uafhængighed og professionalisme i et støttende miljø.

Vores mål er at inspirere, begejstre og træne dig som en kreativ kunstner og praktiker, der kan bruge reflekterende praksis og forskning, sammen med den undervisning i verdensklasse, vi leverer, som redskaber til at blive en selvstændig tænker og en opfyldt og succesfuld professionel.

Vores undervisnings-, lærings- og trænings-etos er baseret på kunstnerskab, samarbejde, fællesskab, opdagelse, mangfoldighed, beskæftigelsesegnethed, uafhængighed og professionalisme. Studerende og personale arbejder i samarbejde på tværs af vores campusser for at lave og producere over 75 shows om året.

Nogle produktioner vises i London, og nogle er taget på turné i Storbritannien og i udlandet. Mange af vores studerende inddrager en international oplevelse i deres studier hos os. Ud af denne livlige atmosfære er der kommet generationer af kunstnere, designere, teknikere og virksomheder, som ændrer ansigtet på globale teater- og livebegivenheder.

Den bedste måde at lære mere om os på er at komme med til en åben dag eller at se et af vores shows i aktion. Vi udfører sæsoner med arbejde i løbet af året, hvor du på første hånd kan se arbejdet fra vores talentfulde design-, teknik- og performancestuderende.

Vores værdier og mission

Vores mission er at opnå social og kulturel indflydelse ved at levere erhvervsuddannelse og uddannelse af højeste kvalitet. Vores undervisning dækker et bredt, innovativt spektrum af emner og leverer proaktive kandidater, der er kreative, bemyndigede og ansættelige.

Vores adfærd er styret og bestemt af vores kerneværdier:

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Inklusion

Vi stræber efter vores elevers højeste præstationer og det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Hele College-samfundet - kvinder, mænd og ikke-binære mennesker, yngre og ældre, fra forskellige sociale og etniske baggrunde, en række trosretninger, kulturer og sprog, alle seksualiteter, trans- og cis-kønnede, handicappede og ikke-handicappede – vi behandles alle med samme respekt og har ret til den samme støtte og chancer for at få succes.

Vi kæmper for mangfoldighed, fordi en rig blanding af mennesker gør vores college til et mere produktivt og kreativt sted at studere og arbejde, og vi kæmper for ligestilling, fordi det er det rigtige at gøre.

Campus funktioner

Vores studenterhjem Christopher Court har 168 værelser med eget bad og ligger overfor Sidcup togstation. Det er også kun 10 minutters gang væk fra campus. Der er masser af andre overnatningsmuligheder tilgængelige i lokalområdet.

Du vil hurtigt finde dig til rette i College-livet på Christopher Court og dele køkken med fem andre studerende på selvforplejning. Værelser tildeles førsteårsstuderende efter først-til-mølle-princippet. Prisen for værelset inkluderer; 24/7 venligt personale og sikkerhed, energi- og vandregninger og hurtigt og pålideligt bredbånd. Der er en Costa lige ved siden af og et vaskeri på stedet.

I 2023-24 koster værelserne 245 £ pr. uge, og alle værelser har en 4-fods (lille dobbeltseng) seng. Standardkontrakten er på 40 uger. Der er en 30-ugers kontrakt for Acting Foundation Course-studerende.

  Indlæggelser

  Ansøgninger til kandidatuddannelser modtages direkte via kollegiets hjemmeside via relevante kursussider.

  Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) er ansøgningsportalen for vores fuldtids bachelorkurser. Ansøgninger indsendes online på UCAS. Resultatet af din ansøgning og audition-proces vil blive opdateret på din UCAS-konto, så hold øje med eventuelle opdateringer.

  The UCAS code for Rose Bruford College is R51.

  Placeringer

  • Sidcup

   Burnt Oak Lane, DA15 9DF, Sidcup

  Spørgsmål