Keystone logo
Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences

Introduktion

Om os

Rotterdam University of Applied Sciences har mere end 36.000 studerende og mere end 3.500 ansatte. Der er en lang række programmer at vælge imellem på tværs af alle uddannelsessektorer, undtagen landbrugssektoren. Vores uddannelse er tæt forbundet med udviklingen i hovedstadsregionen Rotterdam.

Vores opgave

Ved Rotterdam University of Applied Sciences uddanner vi vores studerende til at blive en professionel, der yder værdifulde bidrag til samfundet. Vi gør dette i Rotterdam; et internationalt og storbymiljø.

I alt det, vi bygger på, er lighed. Vi opmuntrer til gensidig respekt, og vi arbejder med fokus på frigørelse.

Vores vision

Hver studerende fortjener den bedst mulige videregående uddannelse. Uddannelse, hvor studerende anerkendes og anerkendes, får lige muligheder og udfordres til at nå det højeste opnåelige mål. Holdene af forelæsere gør forskellen. Foredragsholdere, forskere og fagfolk lærer af og med hinanden for at give de studerende aktuelt og udfordrende undervisningsmateriale. Med et eksamensbevis fra Rotterdam University of Applied Sciences i hånden er enhver studerende klar til morgendagens verden.

Vision om uddannelse

Rotterdam University of Applied Sciences står for inklusiv uddannelse af høj kvalitet. Vi organiserer vores uddannelse for at være kontekstrig. Studerende, undervisere, forskere og fagfolk, der arbejder sammen i et arbejdsundersøgelsesmiljø.

I uddannelsesvisionen fra Rotterdam University of Applied Sciences identificerer vi egenskaber og grundlæggende principper for vores uddannelse. Indholdet og anvendelsen af denne vision er i hænderne på lektorholdene. De realiserer og organiserer uddannelse, der passer til deres studerende, de erhverv, de uddanner til, og identiteten af deres specifikke uddannelse.

Vision om anvendt forskning

Samarbejde mellem forskningscentre og studieprogrammer skaber forbindelsen mellem uddannelse og anvendt forskning.

Sammen med professionel praksis udvikler de en fælles vision for fremtiden i marken. En vision, der løser de udfordringer, som det faglige felt står overfor udfordringer, der vil påvirke nuværende og fremtidige fagfolk. Denne vision giver retning for udvikling af uddannelse og programmering af forskning.

Animationen nedenfor skitserer de grundlæggende konturer af visionen og skolens politik med hensyn til anvendt forskning.

Rotterdam University of Applied Sciences

Et indtryk af fortiden, nutiden og fremtiden

Et fugleperspektiv af vores historie

Rotterdam University of Applied Sciences blev grundlagt den 1. januar 1988 med fusionen af 19 bestyrelser af uddannelsesinstitutioner i Rotterdam, Delft og Dordrecht.

Arbejdsplan

WORKplanen beskriver vores fælles værdier og aftaler: at tilbyde uddannelse af høj kvalitet, inklusive, der har en stærk forbindelse til praksis og anvendt forskning. Hvordan uddannelse vil tage form, er studieteams ansvar. Holdene bestemmer selv retning, implementering og organisering af uddannelse.

Hvorfor studere i Holland?

Holland, også kendt som Holland, er et land, der tilbyder globale tjenester og har en holdning til åbenhed over for resten af verden. Det er åbent for at drive forretning, mens det også er åbent socialt og kulturelt. Dette gør Holland ideelt egnet til at modtage mennesker, der søger at berige deres viden gennem studier i udlandet.

 • Du modtager uddannelse af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
 • Du kan studere både bachelor- og kandidatuddannelser, der undervises fuldstændigt på engelsk.
 • Holland er fremragende inden for international forretning.
 • Personlig opmærksomhed og læringsstøtte.
 • Det er et sikkert miljø for internationale studerende.
 • Vi er beliggende i hjertet af Europa med let adgang til de omkringliggende lande.
 • Holland nyder et multikulturelt samfund.
 • Høj livskvalitet.
 • Holland investerer stærkt i innovation og de kreative industrier.
 • Hollænderne stræber efter at være pionerer på mange områder.

---

Mød os

Statistik

RUAS i tal

Skolen har 36.000 studerende og mere end 3.500 ansatte. Skolens femten lokationer ligger alle i nærheden af Rotterdams øst-vestlige metrolinje, også kendt som byens videnakse.

  Campus funktioner

   Placeringer

   • Rotterdam

    Kralingse Zoom 91 3063 ND, , Rotterdam

    Spørgsmål