Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Introduktion

Om kongeveje

Vi lærer, arbejder og lever på de traditionelle lande for Xwsepsum (Esquimalt) og Lekwungen (Songhees) forfædre og familier, som har boet her i tusinder af år. Dette land har været en del af de oprindelige samfunds liv længe før Hatley Castle blev bygget, og det vil høre til i fremtiden. Det er med taknemmelighed, at vi nu lærer og arbejder her, hvor fortid, nutid og fremtid for oprindelige og ikke-oprindelige studerende, fakultet og medarbejdere mødes.

Beliggende på et af Canadas smukkeste nationale historiske steder, har Royal Roads University en lang historie af fremragende kvalitet. I 2015 fejrede vi 75 år med ledelse og læring - 55 år som militærhøjskole og 20 år som offentligt søgt ind på et forskningsuniversitet.

Vi forstår vores elevers behov og forhåbninger, og vi har skabt muligheder for at levere en lærerig oplevelse, der passer til din livsstil. Vores kohortemodel indeholder gruppebaserede kurser, der giver en ressource af ligesindede, som du kan dele, udfordre og vokse med gennem hele dit program. Selv efter endt uddannelse fortsætter disse grupper med at støtte dine ambitioner for at sikre, at din livsændrende oplevelse hos os har muliggjort ikke kun professionel transformation, men også en personlig.

Lærings-, undervisnings- og forskningsmodel (LTRM)

Lærings-, undervisnings- og forskningsmodellen (LTRM), der blev opdateret i 2019, er en hjørnesten i Royal Roads University s succes. Royal Roads University har til formål at tilbyde læring, undervisning og forskning, der hjælper mennesker med at transformere karrierer og liv ved at løse problemer og skabe muligheder i verden. Som beskrevet i vores oprindelige Learning and Teaching Model (LTM) i 2013, fokuserer vi på at skabe verdensborgere, der er passionerede, beslutsomme og tillidsfulde livslange lærende, integreret i et bredt netværk af ligesindede elever, og som trygt kan administrere og løse komplekse, virkelige problemer.

En bæredygtig fremtid

Hos Royal Roads University forstår vi, at miljøledelse er påkrævet, og vi er stolte over, at vores studerende, fakultetet og personale støtter denne retning. Klimaændringer er en af de mest kritiske udfordringer i vor tid, og vi er fokuseret på initiativer, der understøtter campus bæredygtighed. Miljømæssig bæredygtighed er ikke kun uløseligt forbundet med vores undervisnings- og forskningsmandat, det er en udfordring, der kræver den form for tværfaglig og kollaborativ problemløsning, som vi udmærker os ved.

Forandring

Forandring er en del af vores DNA. Vi var banebrydende for blended learning-modellen i Canada og designede noget helt andet på det post-sekundære landskab. Vi skabte en unik læringsoplevelse gennem digital levering, der giver eleverne mulighed for at forblive forbundet til deres lokalsamfund og kombinerede det med et uovertruffent naturligt og historisk miljø for forskning og studier i Victoria, BC Royal Roads University s rolle som leder for forandring og social innovation er blevet anerkendt med sin betegnelse som en Ashoka U Changemaker Campus.

Ekspert ledelse

Vores programmer er skabt og ledet af brancheeksperter og instruktører med erfaring fra den virkelige verden, hvis viden og undervisningsmetoder afspejler de aktuelle krav fra vores globale økonomis evigt skiftende landskab.

Learning Excellence

Vores innovative blandede læringsmodel kombinerer intensiv online læring med ophold på campus, hvilket sikrer, at du får personlig adgang til førende fakulteter og stadig opfylder kravene i din karriere og dit liv.

Real-World Education

Vi giver udfordringer i den virkelige verden med fokus på praktiske resultater, der gør en forskel i verden. Det betyder, at de færdigheder, du lærer i dag, straks kan anvendes på arbejdspladsen i morgen.

Vision, mål og værdier

Vores nye strategiske vision hylder vores fortid og ser frem i 25 år, med mål og handlinger, der er udformet for at sikre, at vi fortsætter med at levere livsændrende uddannelse - at skabe ledere, der ændrer verden.

Vores vision

Inspirerende mennesker med modet til at transformere verden.

Vores mål

 • Enhver alder, ethvert stadie, ethvert sted : Vi er en motor for livslang læring for studerende, uanset hvor de er i verden, deres karriere og deres liv.
 • Udforsk, del, avancer : Vi støtter tværfaglig forskning, der flytter grænser, fjerner barrierer og finder løsninger på nutidens kritiske problemer.
 • Inviter ind, vov dig ud : Vi engagerer lokalsamfundene lokalt, nationalt og globalt – læner os ind i partnerskaber, lærer af andre og byder alle mennesker hjerteligt velkommen.
 • Levende og bæredygtigt : Vi kæmper for et bæredygtigt campus med avanceret infrastruktur og onlineplatforme - en, der er en toparbejdsplads i Canada og tager skridt til forsoning, mangfoldighed, retfærdighed og inklusion.

Vores værdier

 • Omsorg Et mangfoldigt og støttende fællesskab for vores studerende, fakultet og personale.
 • Kreativ innovation i alt, hvad vi gør; vi søger hele tiden nye og bedre måder at gøre tingene på.
 • Modig Fed i vores handlinger; vi glæder os over udfordringer og tager betænksomme risici.

Vores forpligtelser

 • Byg videre på vores styrker inden for anvendt og professionel programmering, inter- og transdisciplinaritet og innovativ levering
 • Udvikl vores innovative og iværksætterkultur, og reagere hurtigt på ændringer på arbejdspladsen og samfundet.
 • Forbedre inklusion og engagement af mennesker med forskellig baggrund og ideer i alle aspekter af universitetslivet.
 • Implementer anbefalingerne fra Sandheds- og Forsoningskommissionen og respekter FN-erklæringen om oprindelige folks rettigheder.
 • Fremme bæredygtighed i alle vores akademiske programmer og operationer med fokus på FN's mål for bæredygtig udvikling.
 • Fremme forskning og uddannelse for at tackle klimakrisen, hurtige teknologiske fremskridt og indbyrdes forbundne sociale, økonomiske og politiske udfordringer.

Studieliv

Hos Royal Roads University fremmer vi en sund balance mellem arbejde, studier og vigtigst af alt, sjov. Vi afholder en række virtuelle og personlige aktiviteter og begivenheder for at opbygge fællesskab, forbinde dig med andre Royal Roads-studerende og forbedre din studerendes oplevelse.

I overensstemmelse med Royal Roads University s svar på COVID-19 er alle aktiviteter i studielivet, herunder fritidscentret, begivenheder og frivilligt arbejde, flyttet online. Slut dig til os, bliv involveret, og hold forbindelsen, uanset hvor du er!

Besøg kalenderen for studerendes begivenheder for at finde ud af, hvilke begivenheder der snart sker. Du kan tilføje begivenheder til din digitale kalender direkte fra begivenhedsopslaget, så du ikke går glip af noget.

Uanset om du studerer på afstand, på et opholdssted eller på en uddannelse på campus, er der muligheder for at blive involveret med andre medlemmer af Kongevejssamfundet. Tilmelding til en klub eller en aktivitet vil forbinde dig med andre studerende, fakulteter og ansatte på Kongevejene. Ikke sikker på, hvor du skal starte? Deltag i et webinar, bliv frivillig hos Campus Ambassadors eller Community Service Leadership Project, eller start din egen onlineklub!

Bliv involveret!

 • Er du en ny elev? LaunchPad: Orientering til RRU er for dig!
 • Tjek kalenderen for studerendes begivenheder for at finde ud af, hvad der sker
 • Find klubber og organisationer, der matcher dine interesser – eller start din egen klub!
 • Bliv frivillig som Campus-ambassadør eller med Community Service Leader Project
 • Få mere at vide om Royal Roads Student Association (RRUSA), og hvordan den understøtter den akademiske oplevelse på RRU
 • Forbind med os på Facebook, Instagram og Twitter
 • Få kontakt med studerendes repræsentanter i bestyrelsen og det akademiske råd

Dristigt anderledes

I over 25 år har vi gjort tingene anderledes. Fra vores online læringsekspertise til professorer, der kender dig ved navn, dette er en uddannelse som ingen anden.

Campus funktioner

 • Campus størrelse:

  537

 • Skiller sig ud fra arkitektur:

  Hatley Castle

 • Antal bygninger:

  10

 • Indkvartering:

  33

Indlæggelser

Hos Royal Roads University forstår vi værdien af de lektioner, vi har lært uden for det traditionelle klasseværelse, så vi bruger en holistisk, elevcentreret tilgang til vores optagelsesproces.

Vi ser på dig og hvor du er i livet, og ikke nødvendigvis kun hvad der kan findes på en karakterudskrift. Vi ønsker at sætte dig op til succes, så du kan få det, du har brug for fra dit program, mens du nyder din akademiske rejse. Få mere at vide om vores ansøgningsproces .

Find det rigtige program til dig

 • Få kontakt med en tilmeldingsrådgiver for at udforske dine muligheder
 • Vælg mellem vores kandidat- og bacheloruddannelser
 • RRU's Global Learning and Language Center (GLLC) tilbyder engelsk som andetsprog (ESL) og akademisk Pathways til internationale studerende
 • Ikke-kredit læringsmuligheder kan tilgås gennem fortsættelsesstudier

Stipendier og finansiering

Økonomisk støtte og priser

Financial Aid & Awards-teamet er her for at give information og støtte om en række forskellige finansieringskilder og tildelingsmuligheder, startende med en video, der introducerer de omfattende detaljer, du finder på denne hjemmeside og i vores blog.

Se en oversigt over regeringens bistandsprogrammer for dem, der er berørt af COVID-19-krisen.

Økonomisk planlægning er en afgørende komponent i tidlig uddannelsesplanlægning. Gennemgå venligst finansieringsmuligheder i god tid før dit program begynder for at hjælpe med at opbygge et rimeligt budget.

Lån

Udforsk de forskellige typer lån, der er tilgængelige for at hjælpe med at finansiere dine studier.

Priser

Udforsk en række konkurrencedygtige tildelte stipendier, priser og stipendier tilgængelige fra RRU og andre finansieringsbureauer.

Forskningsstipendier

RRU administrerer stipendieadministrationen for udvalgte finansieringsbureauer. Dette er nogle af de mere omfattende priser.

Anden finansiering

Oplev alternative finansieringsmuligheder som Highbred Points.

Studenterklæringer

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • twitter

Spørgsmål