Keystone logo
RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

Introduktion

Rubika er en erhvervsskole i 5 år, som leverer 3 grader af niveau 1 (RNCP), specialiserede i animation, spil og industrielt design.

Siden oprettelsen i 1987 af handelskammeret og industri i Grand Hainaut, er skolen kendetegnet ved indførelsen af ​​en innovativ og banebrydende undervisning baseret på gennemførelsen af ​​projekter og teamwork.

Denne pædagogik har tilladt vores 3 sektorer (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika og Rubika ISD) at blive den globale reference uddannelse i Animation Industri, Video og Design tor

Uddannelsen består i to trin:

  • Bacheloruddannelsen, dedikeret til erhvervelsen af ​​grundlæggende, udvikle kreative teknikker og beherskelse af værktøjer til projekter. Disse færdigheder relateret til teamwork give de studerende et privilegeret sted inden for en produktion team.
  • Eksperter cyklusser, der uddanner fremtidens eksperter i et erhverv og garanterer dem den fornødne kompetence i projektledelse. Denne uddannelse placerer vores studerende på højeste ledelsesniveau.

Det er målet at gøre vores studerende de færdigheder, der vil ændre fremtidens verden, at vi får ned for at åbne og berige skolen i dag!

Rubik

Placeringer

  • Valenciennes

    2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Spørgsmål