Keystone logo
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introduktion

En Rutgers erhvervsuddannelser forbereder de studerende til succes - ikke bare i deres valgte områder, men også i deres liv. Fra vores omfattende bachelor kurser til vores meget populære MBA-program, en Rutgers uddannelse er en livsændrende oplevelse, der giver den studerende de færdigheder og viden til at konkurrere globalt med at udvide deres påskønnelse for, hvordan verden fungerer. Mange beskriver det som en af ​​de mest givende oplevelser i deres liv - fagligt og personligt.

Men hvad gør RBS erfaring så forskellige fra andre top-rangerede skoler? Du kan finde nationalt toprangerede programmer i en lang række områder, herunder Pharmaceuticals, finans og Supply Chain Management. Og vores beliggenhed giver nem adgang til karrieremuligheder i New York / New Jersey-området.

Men de fleste studerende påpege deres ægte følelse af "montering i" som en afgørende forskel i RBS oplevelse. Studerende næsten øjeblikkeligt føler sig trygge i skolens kultur. Og fordi vi leverer en top-rangeret uddannelse for en generelt lavere omkostninger end andre business skoler, studerende nyde en meget højere afkast af deres investering.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • New Brunswick

  New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Newark

   Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

   • Jersey City

    286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

    • Morristown

     161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

     Spørgsmål