Keystone logo
Rutgers University - New Brunswick Edward J. Bloustein School of Planning and Public Policy

Rutgers University - New Brunswick Edward J. Bloustein School of Planning and Public Policy

Rutgers University - New Brunswick Edward J. Bloustein School of Planning and Public Policy

Introduktion

Bloustein School - Servicerer New Jersey siden 1992

Edward J. Bloustein School of Planning and Public Policy blev grundlagt og godkendt af Rutgers University Board of Governors i 1992 og fungerer som et af landets nøglecentre for teori og praksis for planlægning og offentlig politisk stipendium og analyse.

Edward J. Bloustein var den syttende præsident for Rutgers, The State University of New Jersey. Han dimitterede Phi Beta Kappa fra New York University og modtog sin lov og ph.d.-grader fra Cornell. Efter at have undervist på NYU og tjent som præsident for Bennington College blev han udnævnt til præsident for Rutgers i 1971.

Mange observatører på videregående uddannelser mener, at Rutgers under Dr. Blousttein's formandskab nåede en "guldalder". Hans embedsperiode som Rutgers 'præsident begyndte midt i studenteprotester over Vietnam. Det sluttede med protester over foreslåede forhøjelser af studerendes undervisning. Alligevel så de mellemliggende år universitetet udvide sine forskningsfaciliteter, tiltrække internationalt kendte forskere og opnå skelnen som et af landets førende offentlige forskningsuniversiteter. I februar 1989 blev universitetet inviteret til at slutte sig til 56 andre prestigefyldte akademiske institutioner, der skaber amerikanske universiteter. Denne form for anerkendelse af, at Edward Bloustein arbejdede så flittigt for Rutgers i løbet af sine 18 år i embedet. Dette var samme år, hvor dr. Bloustein døde.

Placeringer

  • New Brunswick

    Livingston Avenue,33, 08901, New Brunswick

    Spørgsmål