Keystone logo
Ryukoku University

Ryukoku University

Ryukoku University

Introduktion

Ryukoku University er forpligtet til at dyrke mennesker, der kan ”Forfølge sandheden, leve for sandheden og manifestere sandheden”.

Uddannelse ved Ryukoku University vil give dybde og bredde i de studerendes liv. I løbet af deres liv på Ryukoku University vil de studerende indse, hvordan de kun har set på verden gennem deres farvede briller, og hvilken lille verden de har været i.

Ryukoku University har en lang historie, der går tilbage til Gakuryo (et buddhistisk seminarium) akademi, der blev oprettet i området Nishi-Hongwanji Temple i 1639. Derfor har Ryukoku University den længste historie inden for universitetsuddannelse og forskning i Japan, der spænder over 380 flere år.

I løbet af vores lange tradition har Ryukoku University kultiveret træk ved at have en dyb indsigt i menneskeliv, inspireret af Shinran Shonins livsstil, der levede gennem den stormfulde Kamakura-periode og etablerede Jodo Shinshu-sekten. Siden starten har Ryukoku University løbende overholdt Jodo Shinshu's ånd som dets grundlæggende ånd.

For unge kan tradition lyde gammeldags. Traditionen opretholdes dog ikke, medmindre vi anvender dens filosofi, når vi står over for samfundets realiteter i vores daglige liv. Når vi lever gennem livets realiteter, der er fyldt med modsætninger og problemer, bliver vores tradition fortsat fornyet.

Ryukoku University træk for at respektere "innovation" og "ambition" er tydeligt født i dets tradition. Oprettelsen af nye muligheder for viden er et af de største træk, som Ryukoku University er stolte af, som det fremgår af den store uddannelsesreformation i Meiji-perioden, Otani Expeditionen kendt for sin forskningsundersøgelse i Silkevejen, projekter til fremme af avanceret forskning i efterkrigstiden og grundlæggelsen af det første fakultet for videnskab og teknik samt det første landbrugsfakultet i buddhistiske universiteter i Japan. Det største kendetegn ved Ryukoku University er imidlertid dets atmosfære for at skabe et miljø til at leve harmonisk med andre.

I den moderne verden bliver folk mere og mere eksklusive for andre. Men på Ryukoku University lægger vi vægt på altruisme og fremmer ånden i at værne om alle liv. "Altruisme" er det modsatte af "eksklusivitet". Buddhismen har længe dyrket ånden i altruisme og overført dens betydning. Vores studerende vil blive gjort opmærksom på vigtigheden af gensidig hjælp og støtte, når de lærer på Ryukoku University . Sand læring begynder, når en studerende indser, hvor uvidende de har været om livets sande betydninger. Ryukoku University uddanner studerende, der vil stræbe efter at leve et sandhedsliv, helt blottet for falskhed og hykleri.

Placeringer

Placeringer
  • Setaoecho

    Setaoecho, Japan

    Spørgsmål