Keystone logo
Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Introduktion

Den Singapore Aviation Academy (SAA), Etableret i 1958, er den internationalt anerkendte uddannelse arm af Civil Aviation Authority of Singapore. Det tilbyder en bred vifte af operationelle og ledelsesmæssige programmer, benchmark internationale standarder og bedste praksis for at opfylde uddannelsesbehov i den globale luftfart samfund. SAA er en ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-godkendte regeringen Safety Inspector Training Centre og ICAO TRAINAIR PLUS Fuld medlem.

Gennem sine fire specialiserede skoler - School of Aviation Management, School of Safety & Security, School of Air Traffic Services Aviation og School of lufthavnens beredskab - SAA har uddannet over 91.000 deltagere fra 200 lande og områder siden 1958.

Ved konsekvent at bo forud for udvikling, der finder sted i den internationale civile luftfart, SAA er i stand til at udvikle nye programmer, der ikke let tilgængelige andre steder. SAA tilbyder også grad og kandidatniveau diplomuddannelser gennem alliancer med velrenommerede nationale og udenlandske akademiske institutioner.

Akademiet er et forum for udveksling af oplysninger og netværkssamarbejde blandt de ledere og specialister i den internationale civile luftfart samfund, ved at organisere workshops, konferencer og seminarer med jævne mellemrum. Den huser også mange internationale møder og konferencer arrangeret af internationale organisationer som ICAO, APEC og ACI.

VISION:

At være verdens førende center for læring for den civile luftfart.

MISSION:

At levere den højeste kvalitet af uddannelse og deling af viden og erfaring, til fremme af den internationale civile luftfart.

Vores historie

ydmyge begyndelse

1950'erne - 1960'erne Ligesom mange institutioner, der voksede til at blive tårnhøje enheder i deres marker, Singapore Aviation Academy startede små.

Den første civile luftfart uddannelse skole blev etableret for flyveledere i 1958 på Paya Lebar Lufthavn. Der deltog fem lokale trainee controllere. Fire år senere blev internationale deltagere godkendt til uddannelse i luftfartsinformationstjenester og aeronautiske kartografi. De blev sponsoreret under den internationale Civil Luftfart s program for teknisk bistand.

I årenes løb, Skolen voksede fra at være en in-house træning tøj til et regionalt uddannelsescenter. Det flyttede i 1972 til større lokaler og bedre faciliteter på Seletar Lufthavn.

Nå ud

1970'erne - 1980'erne Skolen blev omdøbt til Statens Luftfartsvæsen Training Centre (CATC), Singapore. Det blev derefter træning oversøiske deltagere regelmæssigt i ikke bare lufttrafiktjenester men lufthavnens beredskab, lufthavnens ledelse og drift. Den CATC opnåede en imponerende track record for at producere høj kvalitet uddannelse, der var enestående i Asien-Stillehavsområdet. Dens sofistikerede og tilpassede flyvekontrol træningssimulatorer blev betragtet som de mest avancerede i regionen.

Det blev udpeget som ASEAN Centre of Excellence i 1977 til uddannelse i flyvekontrol, fly brandbekæmpelse og redningstjenester samt luftfartsinformationstjenester.

sigter højt

1990'erne ... ..

I 1990 blev centret omdøbt igen, som Singapore Aviation Academy (SAA). Ændringen afspejler sin forbedret status og udvidede roller som Civil Aviation Authority of Singapore (CAAS) gearet til at opgradere færdigheder i luftfarten for at møde udfordringerne i det nye årtusinde. SAA startede operationer fra sin nuværende specialbyggede træning kompleks i 1992. Den blev officielt åbnet den 2. nov 1992 af hr Mah Bow Tan, ministeren for kommunikation. Konstrueret til en pris på US $ 50 millioner, er det komplekse udstyret med et omfattende udvalg af faciliteter for at skabe unikke samlede uddannelsesmiljø.

Placeringer

  • Singapore

    Singapore Aviation Academy 1 Aviation Drive , 499867, Singapore

    Spørgsmål