Keystone logo
Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Introduktion

Prioriteten for Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) er at skabe et akademisk miljø, der passer til studerendes personlige interesser og evner og harmonisk med deres intellektuelle og personlige udvikling. Derfor forbereder vi højkonkurrerende specialister udstyret med moderne teoretisk og praktisk viden, der bidrager til dannelsen af et demokratisk, etisk og ansvarligt samfund med deres livsstil og succesrige karriere.

Vores programmer, der lever op til moderne standarder, vil give studerende dyb viden inden for forskellige fagområder, vække dyb interesse for deres intellektuelle udvikling, kritiske tænkning og kommunikationsevner for at hjælpe dem i deres fremtidige sociale og professionelle liv.

Universitetets mission er at give undervisning, læring og forskning inden for humaniora og samfundsvidenskab på lokalt og internationalt niveau baseret på principperne om menneskelig værdighed og frihed, at bringe kulturer og generationer tættere sammen og at udvikle samfundet.

Der er 6 bachelor (jura, turisme, forretning, forretning (eng), internationale relationer, teologi) og 3 kandidat (lov, teologi, forretning) programmer på Sulkhan-Saba Orbeliani University. Alle er akkrediterede. Universitetet udsteder eksamensbeviser med statslig anerkendelse.

Placeringer

  • Tbilisi

    Kalistrate Kutateladze Street,3, , Tbilisi

    Spørgsmål