Keystone logo
Saint Mark University for Administrative Sciences. (Universidad en Ciencias Administrativas San Marcos (USAM)) FAGLIG MASTERGRAD I FORRETNINGSADMINISTRATION MED EN BETONING OM MENNESKELIGE RESSOURCER
Saint Mark University for Administrative Sciences. (Universidad en Ciencias Administrativas San Marcos (USAM))

FAGLIG MASTERGRAD I FORRETNINGSADMINISTRATION MED EN BETONING OM MENNESKELIGE RESSOURCER

San José, Costa Rica

Request duration

Spanish

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kandidatuddannelserne ved Universidad San Marcos søger at uddanne fagfolk med evnen til at styre, planlægge og udføre de operationelle og administrative aktiviteter, som virksomheder har brug for til levering af varer, der opfylder markedets krav og fremme af landets økonomiske udvikling . på samme tid, som arbejdsmiljøer fremmes med de nødvendige betingelser for brug af den menneskelige ressurs talent. Især de færdigheder, som den studerende opnår fra Human Resources Management, skiller sig ud i denne kandidatgrad. Tillader dig at være ekspert inden for de mest specialiserede områder inden for moderne administration, menneskeligt talent og informationsteknologi.

GRADUATE PROFILE

En professionel, der dimitterede fra Master of Business Administration med vægt på Human Resources er kendetegnet ved sin viden om organisationsteori, planlægning, projektledelse, arbejdsret, planlægning og gennemførelse af programmer til tiltrækning, fastholdelse og udvikling af menneskelige ressourcer. Ledelsesfærdigheder, beslutningstagning, strategisk planlægning, ledelse, analyse af årsregnskaber.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc i Human Resource Management
    • Wrocław, Polen
  • MSc Management med Human Resources
    • Lincoln, Det Forenede Kongerige
  • Master of Science i Human Resource Management
    • Arlington, USA