Keystone logo
Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Introduktion

165476_SMU_Logo_4C.png

Beliggende i den pulserende by Halifax, er Saint Mary's University hjemsted for et mangfoldigt og inkluderende samfund med over 7.500 fakulteter, ansatte og studerende, og kan prale af et globalt forbundet netværk med over 50.000 alumner. Vi har inspireret og udvidet sindene i over 200 år. I dag er det takket være forskningens ekspertise og unikke programmer blevet Nova Scotias næststørste forskningsuniversitet med forskningsindkomst. Saint Mary's University er hjemsted for en af Canadas førende handelshøjskoler, et videnskabeligt fakultet, der er bredt anerkendt for sin banebrydende forskning, et omfattende og innovativt kunstfakultet og et pulserende fakultet for kandidatstudier og forskning.

Her ses en stærk følelse af fællesskab, engagerede fakulteter og studerende, iværksætterånd og innovativ forskning i de samfund, der omgiver vores campus. Vores studerende, forskere og fakulteter deler ønsket om at gøre en positiv forskel og skabe værdi i verden.

Top 5 grunde til at vælge Saint Mary's University

1. Et rigt støttende fællesskab

Campus er beliggende på en enkelt, smuk bydel. Du vil hurtigt danne meningsfulde forbindelser med andre studerende og føle dig varm komfortabel i dit nye hjem. Når du føler dig omsorgsfuld, kan du opnå mere.

For studenterfamilier, kandidatstuderende og andre berettigede personer tilbyder Saint Mary's University med et og to soveværelser. Derudover tilbyder den omkringliggende South End of Halifax en overflod af studieboliger i livlige bymiljøer. Her vil du være tæt på campus, kernen i centrum, grønne områder og godt lokalt liv. For information om familie- og kandidatboliger månedlige lejepriser, besøg: smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing.

2. Professorer, der kender dig

Med gennemsnitlige indledende klassestørrelser på kun 40, vil du ikke kun føle forbindelse til andre studerende, men du vil kunne lære dine professorer at kende. Med adgang til professorer, der bekymrer sig om din akademiske præstation og din fremtid, har du den slags personlig støtte, som gør en forskel.

3. At lære ved at gøre

Ved Saint Marys mener vi, at eleverne lærer sig bedre og hurtigere, når de sætter teori i arbejde i den virkelige verden. Til dette formål tilbyder vi oplevelsesmæssige læringsmuligheder, laboratorier, co-op, (praktikophold i alle fakulteter), rejser i udlandet og reelle forskningsmuligheder.

4. Et væld af forskningsmuligheder

Hvis du er længere sammen i din akademiske karriere, gennemse de mange kandidatprogrammuligheder vi tilbyder (hvoraf mange er unikke i regionen).

5. Traditionen med akademisk ekspertise

Ca. 98% af vores fuldtids professorer har deres ph.d., hvilket er mere end noget andet universitet i provinsen. Disse opnåede professorer bringer deres dybde af erfaring til klasseværelset til din fordel, og vores rige samfund af alumner bringer den virkelige verden til dig. Hvis du nogensinde har brug for en hjælpende hånd undervejs, er faglig støtte, sundhed, karriere og indlæggelseshjælp til din tjeneste.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Halifax Regional Municipality

    Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Spørgsmål