Keystone logo
San Agustin Cervantine University Foundation (Fundación Universitaria Cervantina San Agustín (UNICERVANTINA))

San Agustin Cervantine University Foundation (Fundación Universitaria Cervantina San Agustín (UNICERVANTINA))

San Agustin Cervantine University Foundation (Fundación Universitaria Cervantina San Agustín (UNICERVANTINA))

Introduktion

UNICERVANTESs historiske udvikling er knyttet til historien om San Agustíns orden og dets tilstedeværelse i Colombia gennem provinsen Nuestra Señora de Gracia. Saint Augustine-ordenen er en af de fire største religiøse ordrer, der blev oprettet i middelalderen, da pave Innocentius IV i 1244 grupperede flere klostre og klostre arvinger til denne augustinske åndelighed fra IV og V århundreder, som som regel havde kloster den der er skrevet af den store tænker, far og læge i kirken Saint Augustine of Hippo.

Ordenen, styrket i 1256 med foreningen af andre grupper af eremitter, spredte sig hurtigt gennem Europa og var hovedpersonen i det kirkelige, akademiske og intellektuelle liv, der førte til universiteternes fødsel. Augustinerne bidrog på en særlig og afgørende måde til udviklingen af universiteterne i Bologna, Salamanca, Paris og Oxford. Denne forpligtelse til evangelisering af kultur gennem universiteterne blev gentaget århundreder senere i missionerne, der blev etableret i hele Amerika, Japan, Indien og Filippinerne.

For så vidt angår amerikanske lande har det berømte universitet for den åndelige og kulturelle arv i St. Augustine-ordenen længe været universitetet i Villanova i De Forenede Stater. Grundlagt i 1842 giver det en omfattende uddannelse med rod i liberal arts and sciences. I det specifikke tilfælde i vores land godkendte pave Innocent XII den 24. april 1694 grundlæggelsen af San Nicolás de Mira-universitetet i det maksimale kloster i San Agustín gennem Bull Ex-påbud Nobis og ligeledes tilladelsen til at grundlægge Colegio Borgmester de San Miguel i Santafé de Bogotá. Med Bull har mange religiøse og kreoler tildelt titlerne Bachelor, Lektorer, Lærere og Læger i de vigtigste formative discipliner for øjeblikket: Hellig teologi, filosofi og lov; efter Sixtus V's og Paul V's pontifikale dekretationer

Universitetet fungerede indtil 1861, da akademisk arbejde blev suspenderet på grund af begivenhederne i den liberale religiøse-politiske konflikt, fjendtlig mod kirken. I den første halvdel af det 20. århundrede begyndte en ny fase i uddannelsesarbejdet for augustinerne i Colombia med retning af Liceo de Cervantes i Bogotá, senere i Barranquilla og oprettelsen af Liceo de Cervantes El Retiro, som indtil i dag gennemføre en anerkendt akademisk uddannelse af tradition og kvalitet.

Placeringer

  • Suba

    Suba, Colombia

    Spørgsmål