Keystone logo
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Introduktion

Om os

Lucas College og Graduate School of Business blev grundlagt i 1928 og er blevet akkrediteret siden 1967 af AACSB International, verdens førende akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. Vi er den største bidragyder af forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragyder til, hvad dalen er i dag. Ligesom Universitetet, hvor den er placeret, afspejler Lucas College og Graduate School of Business den livlige, multikulturelle og globale atmosfære i Silicon Valley. Med mere end 175 fakultet og 5.000 studerende tilbyder vores college studerende globale muligheder, samtidig med at de har stærke bånd til Silicon Valley-virksomheder.

Gennem videregående skoler og afdelinger leverer vi tretten forretningskoncentrationer, og vores graduate school giver avancerede grader og certifikater inden for business, regnskab, beskatning og transportstyring. Vores centre og institutter tilbyder unikke muligheder for studerende til at finpudse deres viden og færdigheder inden for skat, regnskab, finansielle tjenesteydelser, driftsledelse, global ledelse, iværksætteri og meget mere. Andre prisbelønnede programmer afrunder LCoBs elevoplevelse, der skaber et ekstraordinært læringssamfund, der driver Silicon Valley og videre.

Lucas College og Graduate School of Business - Styrkende Silicon Valley

Vi leverer de ressourcer, færdigheder og muligheder for studerende til at lykkes i Silicon Valley - en af de mest blomstrende, konkurrencedygtige og innovative økonomiske regioner i verden og videre.

Blandt multikulturelle, globale perspektiver med Silicon Valley historiske fundament for teknologisk innovation, er vores programmer en afspejling af vores værdsatte lokale arv. Med over 80% af vores studerende, der arbejder i dalen, er vores forretningsstuderende og alumner virkelig Powering Silicon Valley.

Lucas College of Business tilbyder studerende betydelige valg for deres fokusområde med 13 forretningskoncentrationer. Jack Holland Student Success Center giver individuel opmærksomhed for at hjælpe eleverne med at navigere i deres uddannelsesmæssige valg og karrierevej.

Vores centre og institutter i verdensklasse understøtter den studerendeoplevelse med forbedret uddannelse og netværk med højt kaliber, lokale fagfolk inden for en bred vifte af brancher. Uovertruffen studentressourcer som Gary J. Sbona Honor's Program, Thompson Global Internship Programmet og vores berømte fakultet giver ressourcer og miljø, hvor eleverne kan udforske professionelle perspektiver og drage fordel af unik oplevelsesmæssig læring.

Mission

LCoB Vision, Mission og Værdier. Som Silicon Valley største og ældste offentlige universitet har San Jose State University fungeret som vores samfund og dets globale markedsplads siden 1857. Grundlagt i 1928 er College of Business blevet akkrediteret siden 1967 af AACSB International, verdens førende akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. Vi er den største udbyder af forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragyder til, hvad dalen er i dag.

Vision. Vores kollegium beføjelser Silicon Valley ved at betjene globale og forskellige krav til dette dynamiske og innovative forretningsmiljø. Vi leverer en uddannelse fra det 21. århundrede, der gør det muligt for vores studerende, arbejdsgivere og samfundet at opnå succes.

Mission. Vi er muligheden for institutioner i Silicon Valley, der uddanner fremtidige ledere gennem erfaringsmæssig læring og karakterudvikling i et globalt erhvervsliv og ved at gennemføre forskning, der bidrager til forretningsteori, praksis og uddannelse.

Kerneværdier

 • Excellence - Vi er drevet af standarder for excellence i undervisning, forskning og service
 • Etik - Vi sætter de højeste standarder for akademisk og professionel adfærd for at fremme social ansvarlighed
 • Iværksætteri - Vi fremmer en kultur af innovation og kreativitet
 • Forlovelse - Vi bygger en kultur, som værdsætter mangfoldighed, åben kommunikation og samarbejde

Implikationer af vores mission

 • Mulighed for institutioner - Vi tilbyder en højkvalitetsuddannelse, der giver både arbejdende og fuldtidsstuderende, i alle aldre og forskellige baggrunde, mulighed for at omdanne deres liv.
 • Silicon Valley fokuseret - Vi integrerer Silicon Valley-oplevelsen i vores programmer, forskning, deltagelse af studerende og samfundsrelaterede værdier til Silicon Valley regionen og videre.
 • Erfaringslærerindlæring - Vi uddanner eleverne ved hjælp af innovative pædagogik og erfaringsindlæring gennem engagement med lokale og globale virksomheder og samfund, faglig udvikling og tværkulturelle oplevelser.
 • Uddannelse fra det 21. århundrede - Vi skaber et teknologimedieret læringsmiljø og løbende forbedrer og udvikler programmer, der engagerer, påvirker og tilføjer værdi til både virksomheder og samfund.
 • Lederskab i et globalt erhvervsliv - Vi leverer en talentpulje, ideeledelse og forretningsmæssigt engagement gennem vores institutter og ekspertcentre, der understøtter Silicon Valleys vækst på verdensmarkedet.
 • Forskning - Vores mangfoldige fakultet fokuserer på forskning og professionelt engagement, der har betydning for teori og praksis inden for business og uddannelse i Silicon Valley og videre.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • San Jose

  One Washington Square San Jose, CA, 95192, San Jose

 • Santa Clara

  2933 Bunker Hill Lane, Suite 120, 95054, Santa Clara

  Programmer

  Spørgsmål