Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Introduktion

Træning i SANROMAN tog 25 år at levere værdi til enkeltpersoner og organisationer gennem uddannelse. Vi leverer globale løsninger på de udfordringer, vores kunder gennem tjenester, der er forpligtet til innovation og kvalitet.

To funktioner definerer os som eksperter i træning: Vores pædagogiske model og vores forretningsmodel, meget fokuseret på kundernes behov.

Vi leverer klasseværelset undersøgelser, blandet eller blended learning og e-læring gennem webinars, virtuel campus, mobil læring og virtuelle klasser. Med mere end 600 uddannelser, 25.000 studerende om året gå gennem vores virtuelle og fysiske klasseværelser, fordelt over hele landet og Latinamerika. Omkring 20% ​​af de unge, som vi forbinder arbejdsmarkedet takket være vores undervisning model og arbejdet i vores arbejdsformidlingen.

Vi udvikler også konsulentydelser til offentlige og private sektor, og har specialiseret sig i mange områder, heriblandt uddannelse og beskæftigelse, social forskning, organisatoriske forbedringer, nye teknologier, informationssystemer eller systemer af kvalitetsstyring og miljø .

I SANROMAN er vi forpligtet til at forbedre beskæftigelsesegnetheden, kvalifikationer og beskæftigelsesevne jobsøgende, især unge, der har svært at få adgang til deres første job. Så i april 2012, i en situation med økonomisk recession og arbejdskraft problemer, bliver vi Placering Agency SANROMAN autoriseret niveau både klasseundervisning og online.

Denne enhed blev oprettet med det formål at lette den måde, jobsøgning så mange potentielle kandidater. Blandt vores tjenester som arbejdsformidling, de vurdere de faglige profiler og vejledning kandidater i jobsøgningen gennem personlig service.

Vores internationale projekter udvikles i forskellige lande i Latinamerika, og har en tværgående tilgang, der omfatter tre centrale områder at overveje: værdien af ​​iværksætteri, uddannelse og internationalt samarbejde om udvikling.

Vores kultur for Human Resources ...

Det er at antage det engagement, som alle vores medarbejdere kan vokse og udvikle sig inden for SANROMAN, erhverve hver dag nye oplevelser og viden, forbedre uddannelsen og løbende forbedringer.

Vores Cycle of Human Resources ...

Power ledelse som grundlaget for vores virksomhedskultur; ledelse baseret på f.eks nærhed og løbende feedback.

MISSION

Vi genererer tjenester og uddannelse og rådgivning løsninger til at imødekomme de reelle behov hos organisationer, kunder og brugere.

VISION

Som en førende virksomhed på markedet, være strategisk partner for vores klient organisationer i forvaltningen af ​​deres talent.

VÆRDIER

Vores mål er, at medarbejderne deler, forstå og gøre leve værdierne på arbejdspladsen. Værdierne er integreret i vores miljø og udstyr, gennem vores adfærdskodeks, intern kommunikation og uddannelse / møder.

Kvalitet: effektivitet og ekspertise i performance og resultater. Det er det bidrag og værdiskabelse til interne og eksterne kunder. Innovation: Turning idéer og viden om produkter, processer og tjenester eller nye modeller. Udforsk og skabe ideer til succes. Engagement: Gå ud over bestemmelserne i dine funktioner, løbende at forbedre og få større evne til at fremme målene. Entusiasme: Lav spændende enhver aktivitet, du gør, gør det med passion for at være mere produktive. Tillid: Grundlaget for forholdet mellem partnerne, den motor, der opnår mål.

Placeringer

  • Madrid

    Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

    Spørgsmål