Keystone logo
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Introduktion

Undervises af stærk dedikation til akademisk ekspertise og service til samfundet, uddannelses- og rådgivningspsykologien ved Santa Clara Universitet uddanner medfølende, kompetente og etiske fagfolk engageret i meningsfuldt og støttende engagement med forskellige mennesker, skoler og samfund, der er bygget på grundlag af Vores kerneværdier.

Hvem er vi

Hvem vi er

Du har fundet os, fordi du er interesseret i at gøre en forskel i verden: Du vil have en positiv indvirkning på børn, familier, enkeltpersoner og dit samfund. Du bliver kaldt til uddannelse eller rådgivning på en eller anden måde, og vi mener, at vores programmer er det ideelle sted for dig at udforske disse interesser, uddybe dine færdigheder, forståelse og viden og starte en ny karriere.

Vi inviterer dig til at udforske vores kandidatuddannelser i Counseling Psychology, Læreruddannelse, Uddannelsesledelse og Tværfaglig Uddannelse, samt de muligheder, der er tilgængelige via Center for Professional Development og Jerry Smiths Coaching for Life Academy. På mange områder af uddannelsen har vi specielt skræddersyede programmer til katolske lærere såvel som for offentlige, charter og uafhængige skoleelever.

På Santa Clara University er vi mission og værdier drevet. I vores arbejde er vi inspireret af jesuitens traditioner af:

Uddanne mænd og kvinder til andre Vores formål er ikke blot at give dig en uddannelse, men også at inspirere dig til at bruge denne uddannelse til tjeneste for andre.

Dyrkningsledelse med et formål Vi vil hjælpe dig med at udvikle din lederskabsevne i hvilket felt du forfølger, men Jesuit lederskab er centreret om at gøre verden til et bedre sted.

Intellektuel dybde og udfordring Vi vil udfordre dig intellektuelt for at udforske nye ideer og synspunkter og lære nye måder at se på verden omkring dig.

"Cura Personalis" eller "Uddannelse af hele personen" Mens vi udfordrer jer intellektuelt, fokuserer vi også på at uddanne hele personen, med individuel opmærksomhed på elevernes behov og en forståelse for, hvad hver enkelt af os bringer til vores arbejde.

Vi er dedikeret til at betjene det racemæssige og etnisk forskelligartede Bay Area på måder, der er meningsfulde og effektive. Vores Latino Counseling program er unikt og giver rådgiver psykologi studerende at få specialiseret viden til bedre at betjene forskellige samfund. Ligeledes giver vores partnerskab med Foundation for Hispanic Education og tilgængeligheden af ​​uddannelseskurser på vores East San Jose campus eleverne mulighed for at lære om undervisning i sammenhæng med flere højt effektive charterskoler rettet mod behovene hos et samfund, der ikke altid er godt tjent I uddannelse.

Vi er begejstrede for det arbejde, vores fakultet og elever gør her på School of Education and Counseling Psychology. Du deltager i et samfund af lærde, lærere og rådgivere, hvis engagement i social retfærdighed og har en positiv indvirkning, kan ses i alt deres arbejde. På Santa Clara University tilbyder vi dig mulighed for at undersøge, hvordan rådgivningspsychologi og uddannelse kan være et middel til at forbedre liv, organisationer og lokalsamfund i en bred vifte af sammenhænge.

Vi inviterer dig til at udforske vores uddannelser og mulighederne for dig her på SCU. Grave rundt på hjemmesiden; Ring og still spørgsmål Kom til en informationssession eller besøg en klasse i session. Kom og vær os!

Mission & Vision

Guidet af stærk dedikation til akademisk ekspertise og service til samfundet uddanner Skole for Uddannelse og Counseling Psychology på Santa Clara University medfølende, kompetente og etiske fagfolk engageret i meningsfuldt og støttende engagement med forskellige mennesker, skoler og samfund.

Værdigrundlag

  1. Akademisk Excellence Gennem Engageret Undervisning og Læring
    Vi mener, at fremskridt inden for viden, teori, forskning og anvendelse er lettere gennem aktive og engagerede undervisnings- og læringspraksis, der fokuserer på udviklingen af ​​elevernes faglige kompetence, samvittighed og medfølelse.

Uddannelse af hele personen (Cura Personalis)
Vi mener, at meningsfuld omfattende læring opstår, når den studerendes læring omfatter og integrerer både personlig og faglig udvikling i service til menneskeheden. Vi mener også, at læring er en konstant og fortsætter efter eksamen og videre. Denne tilgang støtter en åben og velkommen respekt for alle religiøse og filosofiske traditioner og er afledt af den ældgamle Jesuit pædagogiske mission og katolske identitet. Multikulturalisme og Social Retfærdighed
Vi mener, at uddannelse er beriget ved at værdsætte folk fra alle baggrunde (fx køn, race, etnicitet, seksuel orientering, nationalitet, sprog, kultur, religion, økonomisk status, alder, evner osv.). Desuden er vi forpligtet til at tjene og advokere med underrepræsenterede, underserved og disenfranchised befolkninger lokalt og globalt. Innovativ Uddannelse for Samvittighed og Medfølelse
For at imødekomme de forskellige studerendes behov og for at nå individer, skoler og lokalsamfund mest effektivt, forpligter vi os til, at uddannelse skal fornyes og gå ud over standardpraksis ved at bruge avancerede teknologier og pædagogiske tilgange.


Placeringer

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Spørgsmål