Keystone logo
Savannah State University

Savannah State University

Savannah State University

Introduktion

Hvorfor Savannah State?

 • Grundlagt: 1890
 • Samlet tilmelding: Om 4.900
 • Akkrediteringer: Southern Association of Colleges and Schools
 • Akademiske programmer: 30 baccalaureate majors og grader; 6 kandidat
 • Fakultet: 145
 • Finansiel bistand: Mere end 90 procent af Savannah State studerende modtager en form for stipendium eller økonomisk støtte.
 • Aktiviteter: Mere end 75 klubber, organisationer, studerende publikationer, honorarer, sororiteter og broderskaber og intramural sport.
 • Atletik: Savannah State er medlem af NCAA Division I AA
  • Mænds - fodbold, basketball, baseball, bane og felt,
  • Kvinder - Basketball, Softball, Tennis, Langrend, Bane og Volleyball
  • Mascotte: Tiger

I 128 år har Savannah State University været en vigtig del af videregående uddannelse. Som den ældste offentlige HBCU i Georgien og den ældste institution for videregående uddannelse i den historiske by Savannah har SSU tjent dette samfund med forskel, samtidig med at de opfylder de uddannelsesmæssige behov i en stadig mere forskelligartet studentepopulation.

Den 201 hektar store campus er langt den mest maleriske i staten Georgia. De mosbelastede fejende egetræer, ekspansiv sump og historisk arkitektur skaber en strålende, men rolig atmosfære. Under skønhed og pragt er et pulserende beboelseskampus, der brister ved sømene med vim og styrke af kvalitetskollegiet liv: relevante akademiske majors, engagerende foredrag, avanceret forskning, kvalitet studerende-fakultet engagement og et pleje miljø. Jeg inviterer dig til at blive en del af SSU familien. Fortsæt din udforskning af Savannah State University - både på nettet og personligt - og del vores spænding.

Mission

Savannah State University , det ældste offentligt historisk sorte universitet i staten Georgia, udvikler produktive medlemmer af et globalt samfund gennem højkvalitets instruktion, stipendium, forskning, service og samfundsinddragelse. Universitetet fremmer engageret læring og personlig vækst i et student-centreret miljø, der fejrer den afroamerikanske arv, samtidig med at den plejer en forskelligartet elevkrop. Savannah State University tilbyder graduate og bacheloruddannelser herunder nationalt akkrediterede programmer inden for den liberale kunst, videnskab og erhverv.

Vision

Savannah State University vil blive den valgfri institution i vores region, hvor eleverne maksimerer deres potentiale i et plejende miljø, der omfatter social og intellektuel mangfoldighed. Universitetet vil skabe en effektiv, studentcentreret kultur, der reagerer på interessenternes behov, understøtter idealer og etiske værdier og loyal over for dens rige arv og arv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Savannah

  3219 College St. Savannah, GA 31404, 31404, Savannah

Spørgsmål