Keystone logo
Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Introduktion

Saxion University of Applied Sciences er en af de største institutioner for videregående uddannelse i Holland med tæt på 27.000 studerende (og stadig i vækst!). Saxion har tre campusser i det østlige Holland - et campus i hver af de tre hollandske byer Deventer, Enschede og Apeldoorn. Vi er meget stolte af vores mangfoldige elevskare. Vores internationale studenterpopulation topper 2.500 studerende med i alt 95 forskellige nationaliteter.

Store karrieremuligheder

Vores campusser er placeret i det innovative hjerte af Europa og har bygget innovative industrier i mere end 100 år. Det er nu boligstartups og byder på lovende karrieremuligheder. Saxions måde at undervise på er tæt knyttet til arbejdsområdet, som gør dig klar til at komme ind på morgendagens arbejdsmarked med de stærkeste faglige kompetencer. Hos Saxion implementerer vi problemdrevet læring, og vores studieprojekter udvikles i tæt samarbejde med arbejdsområdet. Du lærer gennem en praksisbaseret tilgang og opbygger praktisk erfaring. Denne type uddannelse er specifik for Universities of Applied Sciences (HBO på hollandsk).

Fremragende beliggenheder

Saxion ligger i Holland på tre forskellige campusser. Alle tre Saxion campusser (beliggende i byerne Enschede, Deventer og Apeldoorn) ligger i gåafstand fra togstationen. Det hollandske tognetværk er fremragende, så det er nemt at rejse til og fra Saxion, til andre byer og endda andre lande! Saxions campusser ligger i områder, hvor boliger er billigere og nemmere at finde end i resten af Holland.

Overkommelige og tilgængelige studieboliger

Vores campusser er placeret i livlige byer i det østlige Holland. Dette område giver et sprudlende byliv med mere overkommelige og tilgængelige boliger sammenlignet med andre studiebyer i Holland. Vi støtter og hjælper også vores internationale ansøgere i deres søgen efter deres bolig med webinarer og andet informationsmateriale.

Et ægte andet hjem

Vi forstår, at det kan være en udfordrende oplevelse at studere i udlandet, og derfor tilbyder vores internationale kontor en række supporttjenester til vores internationale studerende, lige fra starten! Disse omfatter hjælp til at lande problemfrit i Holland og hos Saxion, finde bolig, ansøge om forsikring og få et visum. Saxion er et åbent fællesskab for alle, et ægte andet hjem for vores internationale studerende!

Visumkrav

Hvis du ønsker at komme til Holland for at studere på Saxion University of Applied Sciences , så skal du muligvis have et visum og/eller en opholdstilladelse. Se denne side for at lære mere om visum og opholdstilladelser .

Stipendier og finansiering

Saxion har flere stipendiemuligheder. For mere information, se denne side.

Placeringer

 • Deventer

  Handelskade 75, Deventer, Netherlands, 7417 DH, Deventer

  • Enschede

   M. H. Tromplaan, 28, 7513 AB, Enschede

   • Apeldoorn

    Saxion Apeldoorn De Nettenfabriek Spoorstraat 29 7311 PE Apeldoorn, 7311 PE , Apeldoorn

    Spørgsmål