Keystone logo
Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Saxion University of Applied Sciences

Introduktion

Saxion University of Applied Sciences er en af de største institutioner for videregående uddannelse i Holland med tæt på 27.000 studerende (og stadig i vækst!). Saxion har tre campusser i det østlige Holland - et campus i hver af de tre hollandske byer Deventer, Enschede og Apeldoorn. Vi er meget stolte af vores mangfoldige elevskare. Vores internationale studenterpopulation topper 2.500 studerende med i alt 95 forskellige nationaliteter.

Store karrieremuligheder

Vores campusser er placeret i det innovative hjerte af Europa og har bygget innovative industrier i mere end 100 år. Det er nu boligstartups og byder på lovende karrieremuligheder. Saxions måde at undervise på er tæt knyttet til arbejdsområdet, som gør dig klar til at komme ind på morgendagens arbejdsmarked med de stærkeste faglige kompetencer. Hos Saxion implementerer vi problemdrevet læring, og vores studieprojekter udvikles i tæt samarbejde med arbejdsområdet. Du lærer gennem en praksisbaseret tilgang og opbygger praktisk erfaring. Denne type uddannelse er specifik for Universities of Applied Sciences (HBO på hollandsk).

Fremragende beliggenheder

Saxion ligger i Holland på tre forskellige campusser. Alle tre Saxion campusser (beliggende i byerne Enschede, Deventer og Apeldoorn) ligger i gåafstand fra togstationen. Det hollandske tognetværk er fremragende, så det er nemt at rejse til og fra Saxion, til andre byer og endda andre lande! Saxions campusser ligger i områder, hvor boliger er billigere og nemmere at finde end i resten af Holland.

Overkommelige og tilgængelige studieboliger

Vores campusser er placeret i livlige byer i det østlige Holland. Dette område giver et sprudlende byliv med mere overkommelige og tilgængelige boliger sammenlignet med andre studiebyer i Holland. Vi støtter og hjælper også vores internationale ansøgere i deres søgen efter deres bolig med webinarer og andet informationsmateriale.

Et ægte andet hjem

Vi forstår, at det kan være en udfordrende oplevelse at studere i udlandet, og derfor tilbyder vores internationale kontor en række supporttjenester til vores internationale studerende, lige fra starten! Disse omfatter hjælp til at lande problemfrit i Holland og hos Saxion, finde bolig, ansøge om forsikring og få et visum. Saxion er et åbent fællesskab for alle, et ægte andet hjem for vores internationale studerende!

Campus funktioner

Beliggenhed

Saxion University of Applied Sciences har tre campusser i det østlige Holland - et campus i hver af de tre hollandske byer Deventer, Enschede og Apeldoorn. Takket være landbrugets vigtige bidrag til den lokale økonomi er denne region kendt for sit smukke landskab og ret afslappede liv. Men alle fire Saxion-lokationer har gode offentlige transportfaciliteter, hvilket betyder, at stress og jag i de større byer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht og Haag ikke er mere end 1½ time væk.

Når du har besluttet dig for at studere i udlandet, er der mange ting, du skal arrangere og forberede. At finde et sted at bo er en af de vigtigste ting, der skal ordnes inden din ankomst. Da det er ret svært at finde en passende bolig på egen hånd, arrangerer Saxion overnatning for alle vores førsteårs internationale studerende uden for EU/EØS i Deventer og Enschede. Værelserne er alle enkeltværelser og indrettet med basale faciliteter som seng, skrivebord, stol og skab. Alle boliger har internetforbindelse. Badeværelse, toilet og køkken skal deles med andre internationale Saxion-studerende, max. 7 elever deler fælles faciliteter.

I den region, hvor Saxion ligger, er boliger mere overkommelige end i nogle andre dele af landet, og det er også lettere at finde bolig. Vi opfordrer europæiske studerende til at finde deres egen bolig, men hvis du gerne vil have alt arrangeret i tide og ønsker at fordybe dig i det internationale studieliv, tilbyder vi muligheden for at reservere et værelse i et af vores internationale studiehuse.

Se venligst vores hjemmeside for mere detaljeret information.

  Visumkrav

  Hvis du ønsker at komme til Holland for at studere på Saxion University of Applied Sciences , så skal du muligvis have et visum og/eller en opholdstilladelse. Se denne side for at lære mere om visum og opholdstilladelser .

  Stipendier og finansiering

  Saxion har flere stipendiemuligheder. For mere information, se denne side.

  Campusliv og faciliteter

  International Student Befolkning

  Antallet af internationale studerende på Saxion er fordoblet de seneste to år, og set i lyset af Saxions fokus på internationalisering er der næppe tvivl om, at dette tal vil fortsætte med at vokse. Det samlede antal er i øjeblikket på 3.500 studerende fra lande uden for Holland, hvilket er imponerende 14% af det samlede antal.

  Saxion tiltrækker studerende fra alle verdenshjørner: Afghanistan, Brasilien, Kina, Egypten, Finland, Ghana, Ungarn, Indonesien, Japan, Rusland, Sudan, Taiwan, Uganda, Vietnam … listen repræsenterer en AZ på 74 nationaliteter, der bidrager til en virkelig multikulturel læringsoplevelse.

  International tilgang

  Vi er meget stolte af vores mangfoldige elevkreds. Vores internationale studenterpopulation topper 3.500 studerende med i alt 89 forskellige nationaliteter . Mange af Saxions fuldtidsuddannelseskurser gennemføres allerede på engelsk, og flere tilføjes hvert år. Vores internationale klasseværelser består af en blanding af elever fra hele verden. På denne måde giver vi dig en ægte multikulturel oplevelse, hvor du kan sammenligne erfaringer med og lære af medstuderende med forskellig baggrund og nationalitet.

  Støtte til studerende

  Uddannelsen på Saxion er meget elevfokuseret, og vi tilbyder dig støtte ikke kun fra et akademisk synspunkt, men også i forhold til din personlige udvikling. Mens du studerer på Saxion University vil du have mulighed for at opnå både den viden og de færdigheder, du har brug for for at fortsætte på din valgte karrierevej. Selvom Saxion University of Applied Sciences blev oprettet i sin nuværende form for godt ti år siden, da Hogeschool Enschede og Hogeschool IJselland fusionerede i 1998, Saxions rødder kan spores tilbage til 1875. Saxion University er registreret som et offentligt finansieret universitet for anvendt videnskab, og juridisk set er Saxion University etableret som en fond under hollandsk lov.

  Hos Saxion har vi mange moderne faciliteter og tjenester til at hjælpe dig med dit studie. Ved siden af vores Connect-program, som er et karriereudviklingsprogram direkte efter endt uddannelse, har vi også et Toptalentprogram og et servicepunkt til dig. På vores campusser har vi også mange laboratorier og et bibliotek til rådighed for dig.

  Labs

  Hos Saxion har vi forskellige laboratorier, som du kan bruge. Fra tøj, der kontrollerer dit hjerteslag, til medicinske robotter, venter den ene overraskelse efter den anden på dig i Saxions laboratorier og praktiske træningslokaler. Her tilbyder vi praktisk orienteret undervisning og forsker, ofte i samarbejde med andre lokale parter, virksomheder og andre institutioner. Find ud af, hvad vores laboratorier kan gøre for dig.

  Bibliotek

  Hos Saxion værdsætter vi skriftlig og digital viden. Det hele samles i vores bibliotek på campus.

  Saxion Bibliotek har tre afdelinger: i Enschede, Deventer og Apeldoorn. Hver tilmeldt studerende er medlem af biblioteket og kan låne materiale med et gyldigt studiekort.

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Deventer

   Handelskade 75, Deventer, Netherlands, 7423 DH, Deventer

   • Enschede

    M. H. Tromplaan, 28, 7513 AB, Enschede

    • Apeldoorn

     Saxion Apeldoorn De Nettenfabriek Spoorstraat 29 7311 PE Apeldoorn, 7311 PE , Apeldoorn

     Spørgsmål