Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Introduktion

Gennem vores fire internationale campusser giver vi studerende Global Transformative Education. En learning-by-living-oplevelse, der giver dem mulighed for at opnå en akkrediteret dobbelt grad (amerikansk og europæisk), mestre global mangfoldighed ved at leve nedsænket i op til fire forskellige lande, øge international beskæftigelsesegnethed ved at opbygge en personlig vej, der fremmer lederskab, og etablere en global tankegang til at præstere som Smart Global Professionals.

Beliggenhed

Et netværk af fire internationale campusser, der giver studerende mulighed for at opnå en grad af at lære-ved-live i op til fire forskellige lande. Vores studerende kan kombinere vores flere internationale lokationer (USA, Spanien, Frankrig og Tyskland) under deres program, mestre global mangfoldighed og udforske potentielle internationale karrieremuligheder.

Akkreditering

Akkrediterede dobbeltgrader (amerikanske og europæiske) og lokale myndigheders anerkendelser over hele verden. Vi er et amerikansk akkrediteret amerikansk universitet. Derudover har vores studerende mulighed for at opnå et komplementært europæisk diplom (University of Roehampton, Storbritannien), få adgang til de fordele, som lande kan give for at studere i udlandet, og specialisere sig i vigtige markedsområder gennem vores branchelederes partnerskaber.

Metode

Et-kursus-per-måned-system og hyperconnected reality-metoder giver eleverne mulighed for at lære på en fokuseret og struktureret måde, interagere og anvende viden til forskellige globale virkeligheder. Gennem vores blokplanlægningssystem og vores learning-by-doing-metoder lærer vores studerende på en struktureret og praktisk måde, anvender viden på reelle organisationsudfordringer og udvikler velafrundede færdigheder.

Erfaring

En adaptiv akademisk vej, der giver eleverne forskellige programindstillinger, testoplevelser og understøttende værktøjer til at opbygge en trin-for-trin personlig oplevelse. Vores studerende kan planlægge, lede og udvikle en personlig uddannelsesvej ved at vælge mellem forskellige programparametre og udforske muligheder, før de beslutter sig for de næste trin. Derudover giver vores personlige rådgivere og stipendieplan dem 1-til-1 opmærksomhed for at nå deres mål.

beskæftigelsesegnethed

Mentorplaner, partnerskaber og in-Company-programmer for med succes at øge international beskæftigelsesegnethed og etablere et globalt mindset. Vi fungerer som en Global Employability HUB, der hjælper studerende, fagfolk og organisationer, der står over for karriereudfordringer. Vores økosystem giver dem mulighed for at opbygge et internationalt netværk, øge deres hårde og bløde færdigheder og få adgang til den aktuelle markedsefterspørgsel.

Campus funktioner

TAMPA – MADRID – PARIS - HEIDELBERG
Oplev en virkelig 100 % international oplevelse ved at studere dit program i op til fire forskellige lande uden at miste kreditter og uden vanskelige overgange.*

*Campusoverførsler afhængig af tilgængelighed af lokalt program og personlig visumproces.

  Campusliv og faciliteter

  Schiller International University støtter den personlige og professionelle udvikling af alle sine studerende over hele verden. Det betyder, at du sørger for ressourcer til studie- og studielivet i løbet af din uddannelse og tilbyder assistance, når du begiver dig ud på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Vi tilbyder en række tjenester til vores studerende, uanset om de er på campus eller online.

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Spørgsmål