Keystone logo
© Carrianna Field
School of Dramatic Art of Valencia

School of Dramatic Art of Valencia

School of Dramatic Art of Valencia

Introduktion

ESAD Valencia er det eneste højere center for dramatiske kunststudier i vores samfund.

Målet er at give teknisk og kunstnerisk træning til fremtidige teaterprofessionelle.

På nuværende tidspunkt kan du på ESAD Valencia studere dramatisk kunst inden for specialiteterne i fortolkning, scenestyring og dramaturgi og fra akademisk år 2015-16 scenografi. Højere studier i dramatisk kunst svarer til dem, der følger med en universitetsgrad.

Som et offentligt center er ESADV åben for alle, der er interesseret i at modtage sin uddannelse, uanset deres sociale eller økonomiske niveau.

De særlige karakteristika ved denne undervisning bestemmer et forhold mellem lærer og studerende på tolv til en i de praktiske fag og 24 til en i de teoretisk-praktiske. Dette meget begrænsede antal, der er nødvendigt for den korrekte pædagogiske udvikling, indebærer et valg af studerende gennem optagelsesprøverne.

Professorfakultetet består af lærere, der er specialiserede i de forskellige discipliner og integreret gennem deres teoretiske eller kreative arbejde inden for det professionelle teaterfelt.

ESADV er også et sted for vores studerende at mødes og oprette forbindelse til teaterlivet gennem forskellige aktiviteter såsom konferencer, rundborde, møder med fagfolk, kurser og forestillinger.

Placeringer

  • Valencia

    Camí de Vera,29, 46022, Valencia

    Programmer

    Spørgsmål