Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introduktion

Beliggende i downtown Los Angeles, SCI-Arc er et center for innovation og en af ​​landets få uafhængige arkitektur skoler.

Meddelelse fra direktøren

SCI-Arc er altid udvide og øge sine ambitioner. I vores globaliserede tidsalder, design betyder noget som aldrig før, og vi har kapacitet til at forbavse verden ved at demonstrere alle de forskellige måder, hvor design kan forvandle det.

Mission Statement

SCI-Arc mission er at nytænke selve kanterne af arkitektur, uddanne arkitekter til at engagere, spekulere, og innovere.

History of SCI-Arc

SCI-Arc blev grundlagt i 1972 i Santa Monica ved en gruppe af fakultetet og de studerende, der ønskede at nærme arkitektur fra en mere eksperimenterende perspektiv end traditionelle skoler tilbydes.

Mennesker

SCI-Arc ledelse, undervisere og medarbejdere kommer fra forskellige baggrunde og lande, hvilket afspejler globalisme af institutionen og dens studerende.

Facility

Inden for sin kvart-mile-lange campus, SCI-Arc giver de studerende en integreret pakke af ressourcer, der understøtter akademiske fremskridt og eksperimenter.

Akkreditering

Bachelor-og kandidatniveau professionelle grader tildelt af SCI-Arc er akkrediteret af både den nationale Architectural akkrediterende Board (Naab) og den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (WASC).

Støt Skole

SCI-Arc er afhængig af filantropiske støtte fra alumni, forældre og venner til at opretholde vores verdenskendte uddannelsesmæssige programmering.

Karriere

SCI-Arc sætter en ære i at rekruttere og fastholde de bedste og dygtigste kandidater til en karriere i SCI-Arc, og er dedikeret til at skabe et kulturelt rige, kunstneriske, forskelligartede arbejdsmiljø.

Campus funktioner

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Spørgsmål