Keystone logo
Scuola Italiana Design (SID) One-Year Master i Creative Design
Scuola Italiana Design (SID)

One-Year Master i Creative Design

Padua, Italien

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* - EU; € 5.500, - Non EU

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

One-Year Master i Creative Design

&nbsp

Den etårige Master i Creative Design giver de studerende til at eksperimentere med udøvelsen af ​​deres erhverv som kreative produkt designere.

SID kandidater i Creative Design er i stand til at designe, udvikle og formidle deres projekter produktdesign, med udvidede kompetencer i visuel, emballage og webdesign. De har også en global vision af markedet og et væld af erhvervserfaring opnået ved at designe direkte til virksomheder.

Klassen gruppe bliver til en reel professionelt studie, hvor de studerende bistået af instruktører, udvikle forskellige projekter om emner tildelt af kundevirksomheder med deres behov i forbindelse med den nuværende industrielle verden.

&nbsp

&nbsp

Target

&nbsp

Den etårige Master er forbeholdt studerende, der har mindst to års særlig uddannelse i andre offentlige eller private institutioner, akademikere eller snart-til-være kandidater inden for arkitektur, ingeniørarbejde eller design og dem, der har haft konkret, erhvervserfaring som designere . Steder er begrænsede.

De studerende, der regelmæssigt og med succes deltog i toårigt forløb i Creative Design er direkte optaget på kandidatuddannelsen, da det er det tredje år af deres studieplan.

&nbsp

&nbsp

Didaktik

&nbsp

Hver elev i samarbejde med kolleger og koordineres af en instruktør, udtrykker hans / hendes faglige kompetencer, som om han / hun var i en rigtig professionel design studie i en atmosfære, der fremmer dialog og udveksling af erfaringer, udvikling af de enkelte projekter og deres nødvendige relaterede filer til den endelige præsentation.

Aktiviteten udføres ved at anvende forskning, kreative og design metoder Scuola Italiana Design.
Hver elev præsenterer deres egne projekter direkte til lederne af virksomhederne. Denne type af direkte kontakt hjælper eleverne skabe en positiv oplevelse med de typer af professionelle tal, de vil møde i de kommende jobsamtaler.

Kandidatuddannelsen år består i 3 ti uger lange trimester. For hver trimester, vil hver elev udvikle projekter om emner tildelt af 2 selskaber. Ved udgangen af ​​Master hver elev, der koordineres af fire forskellige instruktører har vil gennemført projekter for 6 forskellige firmaer.

Hvert projekt skal være afsluttet inden for 10 uger - en bevidst kort periode for at vænne den studerende til hastigheden af ​​udviklingen og on-time levering af projekter.Disse værdier, sammen med færdigheder i at designe, definerer karakteristika for den type yderst professionel ekspert, at markedet efterspørger i dag.

Indtil nu er projekterne blevet udviklet for mere end 180 små, mellemstore og store virksomheder, såsom: Alfa Romeo, Aprilia, ARNEG, Benetton, Chicco-ARTSANA, De Longhi, Diesel, Electrolux, Ferrero, Fiat, Fischer, Franke, Geox , Hausbrandt, Invicta-Diadora, La Palma, Lagostina, Leitner, Magis, Mondo, Nice, Nordica, Poltrona Frau, Safilo, Salvagnini, Solari, Valigeria Roncato, Vimar, Whirlpool, Zignago Vetro.

&nbsp

&nbsp

Grader og erhvervskortet

&nbsp

Ved udgangen af ​​Master og efter den vellykkede afslutning af den endelige eksamen, modtager studerende:

  • en diplomuddannelse i Creative Design fra Scuola Italiana Design
  • Den Attestato di kvalifikationer Professionale ("Certificate of Professional Qualification") i Creative Design, som er ydet af regionen Veneto.

&nbsp

&nbsp

Karrieremuligheder

&nbsp

Scuola Italiana Design kandidater er specialiseret i produktdesign, men de færdigheder, de opnår at de kan arbejde inden for grafik og webdesign på grund af en solid, moden kulturelle og faglige baggrund.

De kan lejes i tegnestuer af virksomheder, faglige designstudier, eller blive freelance kreative designere.

Klasse placering og sprog

&nbsp

Undervisningen foregår på campus i Scuola Italiana Design, Corso Stati Uniti 14/bis, ZI Sud - Padova.
Italiensk er det officielle sprog.

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav

&nbsp

Optagelse på masteruddannelsen er afhængig af fremlæggelse af et CV, en personlig portfolio og om nødvendigt, det positive resultat af en samtale med ledelsen for at kontrollere ens forberedelse.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Praxis Master i udstillingsstudier
    • Helsinki, Finland
  • Master i event- og udstillingsdesign
    • Milan, Italien