Keystone logo
SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

Introduktion

På grund af udviklingen af informationsteknologi er mængden af information og hastigheden for at dele den steget. For at reagere på samfundsændringen og overleve i konkurrencen blev konstant læring afgørende. Derfor var der et behov for et uddannelsessystem, der passer til konceptet om livslang uddannelse, hvilket bragte stigningen i cyberuniversiteter som Seoul Digital University.

Seoul Digital University har været tro mod sin rolle og pligt som det førende cyberuniversitet i Korea og har vist bemærkelsesværdig vækst på kort tid. Især Seoul Digital University er bevæbnet med uddannelsesindhold af høj kvalitet, fremragende fakulteter og den største studerende. Vi har konstant forsøgt at forbedre de studerendes service og gøre vores universitet specialiseret ved at omorganisere pensum.

Som et resultat af en sådan indsats er Seoul Digital University blevet landets bedste cyberuniversitet, der viser den bedste præstation inden for studentertilfredshed og konkurrencemængde osv. SDU får også global status gennem samarbejdsudvekslinger med udenlandske universiteter.

Seoul Digital University vil fortsætte med at udvikle sig ud over at være Koreas bedste cyberuniversitet og vil gå op i at blive verdens bedste. Desuden vil vi hjælpe eleverne med at udvikle deres potentiale yderst ved at indpode den nye teknologi på uddannelse. Vi er overbeviste om, at i det øjeblik du er færdiguddannet fra vores universitet, vil du være en kvalificeret professionel, ønsket af samfundet.

Placeringer

 • Dongdaemun-gu

  Dongdaemun-gu, Sydkorea

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål