Keystone logo
University of Sarajevo School of Economics and Business

University of Sarajevo School of Economics and Business

University of Sarajevo School of Economics and Business

Introduktion

Institut for Økonomi og Business i Sarajevo (SEBS) blev oprettet i 1952, da det økonomiske fakultet. Dens første klasse bestod af 105 fuldtidsansatte og 129 deltidsstuderende. SEBS har den længste tradition og er den største uddannelsesinstitution i Bosnien-Hercegovina. Det er en førende institution i BH videregående uddannelsessystem i skabelsen og udbredelsen af ​​viden inden for områderne økonomi og business administration. Af særlig betydning er kontinuitet i Skole operationer gennem de sidste 58 år. Selv midt i den tungeste beskydning og krigsførelse under aggression mod Bosnien-Hercegovina fra 1992-1995, var undervisningen ikke ophøre på grund af den entusiasme og engagement af både medarbejdere og studerende.

Skolen formået at holde de fleste af dens videnskabelige medarbejdere selv under de vanskeligste perioder i sin historie. I løbet af de sidste halvtreds år har skolen været i konstant udvikling og implementering af en lang række programmer, der fører til dannelsen af ​​højtuddannede og kreative fagfolk i stand til at antage ledelsesmæssige og lederroller i deres professionelle karriere. Dets vigtigste mål er at vedtage og anvende alle aktuelle tendenser i erhvervslivet, økonomi og uddannelse til at tilpasse sig vores hurtigt skiftende, konkurrencepræget miljø.

Fra 2009, 15.154 studerende i fire-årigt program, 823 elever i det treårige program og 3.543 studerende i de to-årigt program er uddannet fra Skolen. 569 ansøgere erhvervet en masteruddannelse, mens 187 ph.d.-afhandlinger er blevet forsvaret.

Bestræber sig på at gøre sin pensum og pensum så moderne som muligt, samt at intensivere skridt i retning af internationalisering og international anerkendelse af sine grader, Skole var den første i Bosnien-Hercegovina til at vedtage og gennemføre (i løbet af 2001/2002 akademiske år) et curriculum baseret på det europæiske Credits Transfer System - ECTS. En mærkbar grad af samarbejde er blevet opnået med eliteskoler i økonomi både i Europa og resten af ​​verden, at give de studerende en bredere vifte af valgmuligheder, og lade deres egen uafhængige indflydelse på udviklingen af ​​de programmer, som de deltager. Det andet skridt i gennemførelsen af ​​ECTS-baserede koncept for undersøgelse ved School startede i 2005 med indførelsen af ​​"3 + 2 + 3" system. Skolen introducerede sin første generation af kandidater, som er baseret på en ECTS-koncept, i oktober 2008.

SEBS er den eneste uddannelsesinstitution i B & H, der har været medlem af Det Europæiske Institut for Management Development - EFMD og medlem af Foreningen til Advance Collegiate School of Business - AACSB.

SEBS har fået akkreditering af det østrigske agentur for kvalitetssikring. På nuværende SEBS er det eneste fakultet i Bosnien-Hercegovina, der holder en europæisk akkreditering, hvilket betyder, at denne institution og dens eksamensbeviser vil blive indregnet i det europæiske område.

SEBS også indført kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001: 2008. I 2009, tjente SEBS certificering af Bureau Veritas. Introduktion og certificering af Quality Management System ved ISO Standard kontrollerer SEBS som et vellykket institution i udviklingen og gennemførelsen af ​​akademiske programmer for 1., 2. og 3. studie cyklus for videregående uddannelse og ikke-akademiske uddannelser, kurser og uddannelse i henhold til livslang læring koncept. I 2009 blev SEBS belønnet med Eduniversal Palmes certifikat. Dette certifikat fremhæver den voksende succes denne institution i international målestok, og sætter SEBS i de 1.000 bedste business schools over hele verden.

Ifølge Webometrics blev verdens universiteternes ranking system af web-aktiviteter, SEBS, rangeret 390. blandt de top 400 business schools i verden.

Placeringer

  • Sarajevo

    School of Economics and Business in Sarajevo University of Sarajevo Trg oslobodjenja - Alija Izetbegovic 1, 71000, Sarajevo

    Spørgsmål