Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Introduktion

På nuværende tidspunkt er Seoul Institute Of The Arts nået et punkt, hvor det må gentænke og forny paradigmet for kunstuddannelse og skabelse indtil videre for at tage endnu et spring fremad som et kreativt orienteret kunstuniversitet i verdensklasse. Seoul Institute Of The Arts overfor enorme ændringer på grund af den fjerde industrielle revolution og Corona -pandemien nødt til yderligere at styrke sin karakterisering og globalisering for at udvikle sig til en specialiseret kunstuddannelsesinstitution med global konkurrenceevne ud over sin nuværende status.

Til dette formål efterfulgte Dongrang Arts Center, et skolekorporation, arven fra grundlæggeren, Dong-rang, og arvede filosofien fra æresformanden, Yoo Deok-hyeong, og Seoul Institute Of The Arts etablerede retningen for fremtidens kunst uddannelse. Vi vil gøre vores bedste for at lede udviklingen af national kultur og kunst og globalisering gennem skabelse.

Vi beder om, at alle fakultetsmedlemmer, studerende og alumner alle arbejder sammen som en familie, så Seoul Institute Of The Arts kan vokse til et kunstuniversitet i verdensklasse med et hjerte baseret på troen og stoltheden over at være en 'velkendt familie'. Tak skal du have.

Placeringer

 • Ansan-si

  Ansan-si, Sydkorea

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål